Полезно

Кредити за студенти

Преди да завършат своето образование, студентите доста често изпитват недостиг на средства. Както често се случва в практиката обаче, именно този, който се нуждае от заем най-много, всъщност го получава най-трудно.

Какви са възможностите за взимането на кредит от студенти

Тъй като в повечето случаи одобрението за кредит е обвързано с наличието на постоянна работа, много често студентите попадат под един доста неприятен филтър, който ги възпрепятства при опит да кандидатстват за финансиране.

По време на тяхното обучение, особено ако са в редовна форма, младите хора са доста зависими от финансовата помощ на своите близки. Те не винаги имат възможност обаче да разчитат на семействата си, да не говорим, че всеки зрял човек търси независимост.

На пазара днес се предлагат специални кредити за студенти, като такива могат да се намерят едновременно в банковите и в небанковите кредитни институции. Те се отпускат при преференциални условия, което позволява на студентите да продължат без притеснения своето обучение.

Защо е важно да планирате обучението си

За да завършите своето обучение, от вас се иска изключително много старание и добра организация на всяко ниво. Най-важният момент е планирането, като това се отнася за следните няколко момента:

 • планиране на средствата, с които разполагате;
 • планиране на времето за подготовка за изпитите;
 • планиране на свободното време така, че да могат да се изкарат допълнителни доходи;
 • възползване в максимална степен от студентски стажове и бригади.

Как да съчетаете работата с ученето

Съчетаването на обучение и работа е изключително трудно, но за съжаление, много често тези два аспекта от младежкия живот са изключително тясно свързани помежду си.

Най-добрият начин да се комбинират тези два момента, но без един от тях да пречи на другия, това е чрез гореспоменатите стажове. Макар че не винаги възнаграждението при тях е атрактивно, те помагат на студента да обогати в практическо отношение своите знания.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Един от малкото типове финансиране, които студентите все пак могат да получат, това са бързи кредити. На пазара ще откриете доста фирми от небанковия сектор, които са се утвърдили в това отношение.

CashCredit е сред най-известните, като компанията предлага малки суми пари на хора без постоянна работа и дори с не добро ЦКР. Условията са лесни за посрещане, а правилата - изключително елементарни.


Новини
Още
 • В какво да вложите парите си в България?

  Желаете да инвестирате и търсите правилните възможности? Най-доброто качество на парите е, че могат да носят нови пари. Вижте няколко начина за това.

 • Организиране на пари - съвети и предложения

  Организационните умения са нужни в различните аспекти на работата, семейството и домакинството. Особено съществено е значението им обаче в ръководенето на финансите.

 • Съвети при закупуването на нов автомобил

  Обмисляте покупката на нова кола? И може би планирате сумата или поне част от нея да бъде взета назаем? Купуването на автомобил е един от най-често посочваните мотиви за заявяване на кредит.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам