Полезно

Лятото дойде. Планирайте вашата почивка!

Цяла година чакате този момент! Време е да дишате с пълни гърди и да затворите в гардероба дрехите за работа. Как ще прекарате отпуската си тази година?

                                                                                           

Какво да изберем за лятната почивка

Всеки човек и всяко семейство има своите ритуали и любими места. Ако и с вас е така, значи изборът е лесен. Ако обаче търсите нови приключения, то темата наистина заслужава размисъл.

 • Балкан

Ако предпочитате релакс на усамотено местенце, то спокойствието на планината ви зове. На брега на язовири, край живописни реки, сред аромат на борове ще напълните дробовете си със здраве, а мислите – със спокойствие.

 • Забележителности

Може би сте сред туристите, за които пълноценно е времето, прекарано в трупане на нови знания и впечатления? Значи ще ви се отрази добре пътуване в България или чужбина, изпъстрено от проучване на исторически забележителности и природни красоти.

 • Море

Ако обаче за вас почивката не е пълна, когато не сте усетили мирис на вълни, тогава остава само да изберете на кой бряг ще акостирате това лято. Най-близките варианти са: България, Турция, Гърция.

 

Защо е важно да планираме екскурзията предварително

 • Планове – Отпуски, почивни дни - всичко да е изяснено, за да не изникне нещо непредвидено в последния момент;
 • Компания – Винаги е по-весело с приятели, координирайте нещата отрано;
 • Проучване – Детски кът, spa, близост до брега, дискотеки, еко пътеки – кои фактори за важни за вашата почивка? Проучете добре мястото и се уверете, че е точно това, в което имате нужда да инвестирате отпуската си;
 • Места – Най-хубавите дестинации са и най-търсени. Подсигурете се с резервации месеци преди датата;
 • Събития – Любителите на културния туризъм е добре да са наясно с програмата, за да съчетаят пътуването с интересни празници, концерти, фестивали;
 • Подготовка – Най-прозаичната, но не и за подценяване причина. Само хората, които приготвят багаж (особено за семейна почивка) знаят колко енергия и време отнема да се предвиди и купи всичко необходимо.

 

Кои са топ дестинациите за чужбина

Ако планирате пътуване в Стария континент, то имайте предвид, че през лято 2019 най-натоварени ще са полетите до:

 • Италия;
 • Испания;
 • Франция.

Триите класически южноевропейски дестинации предлагат богати културни маршрути и класни морски курорти.

Ако пък сте почитатели на по-кратките разстояния, вероятно ще заложите за все по-традиционните за родните туристи:

 • Гърция (Халкидики, Тасос, Кавала, Самортаки, Фанари са сред възможностите);
 • Турция (Анталия, Бодрум, Кушадасъ, Мармарис ви очакват).

С всяка изминала година те привличат все повече българи с достъпни цени, чисто море и обслужване на високо ниво. А за любителите на дивото къмпингуване все по бреговете на Егейско море все още се намират и тихи закътани плажове.

 

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Годината дотук не се е развила според очакванията ви? Малко не достига на бюджета ви за да подарите на себе си и семейството си мечтаното пътуване? Или пък не можете да изберете между две дестинации? Имаме решението на всички тези задачи. Бързите кредити от Cash Credit са изгодни и точно пасват на вашите нужди. Одобрението е изцяло онлайн. Лято 2019 е само едно. Не го пропилявайте!


Новини
Още
 • Какво е овърдрафт кредит?

  Случвало ли се е да не ви достига съвсем малко, за да сте стабилно стъпили на земята? Да ви трябват една-две заплати, за да покриете неочаквани разходи, да организирате семеен празник, непредвиден ремонт или по-голяма покупка? Овърдрафтът е ...

 • Съвети за безопасно шофиране през лятото

  Вие сте зад волана всеки ден и сте уверени в изправността на машината. И все пак, градските разстояния подлагат колата на регулярно, но сравнително кратко натоварване. Възможно е обаче да има ...

 • Активно и пасивно инвестиране. Как да направите правилен избор?

  В света на финансовите инвестиции няма място за емоции. За да натрупате средства, трябва да се заредите с търпение и внимателно да изработите стратегията си. Вижте повече за двата най-популярни варианта.

 • Как да увеличим доходите си?

  Доволни ли сте от приходите си? Вашите планове за израстване и кариера съвпадат ли с реалното развитие на нещата дотук? Ако разминаването между планове и реалност е голямо, значи нещо трябва да се промени.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам