Полезно

Лятото дойде. Планирайте вашата почивка!

Цяла година чакате този момент! Време е да дишате с пълни гърди и да затворите в гардероба дрехите за работа. Как ще прекарате отпуската си тази година?

                                                                                           

Какво да изберем за лятната почивка

Всеки човек и всяко семейство има своите ритуали и любими места. Ако и с вас е така, значи изборът е лесен. Ако обаче търсите нови приключения, то темата наистина заслужава размисъл.

 • Балкан

Ако предпочитате релакс на усамотено местенце, то спокойствието на планината ви зове. На брега на язовири, край живописни реки, сред аромат на борове ще напълните дробовете си със здраве, а мислите – със спокойствие.

 • Забележителности

Може би сте сред туристите, за които пълноценно е времето, прекарано в трупане на нови знания и впечатления? Значи ще ви се отрази добре пътуване в България или чужбина, изпъстрено от проучване на исторически забележителности и природни красоти.

 • Море

Ако обаче за вас почивката не е пълна, когато не сте усетили мирис на вълни, тогава остава само да изберете на кой бряг ще акостирате това лято. Най-близките варианти са: България, Турция, Гърция.

 

Защо е важно да планираме екскурзията предварително

 • Планове – Отпуски, почивни дни - всичко да е изяснено, за да не изникне нещо непредвидено в последния момент;
 • Компания – Винаги е по-весело с приятели, координирайте нещата отрано;
 • Проучване – Детски кът, spa, близост до брега, дискотеки, еко пътеки – кои фактори за важни за вашата почивка? Проучете добре мястото и се уверете, че е точно това, в което имате нужда да инвестирате отпуската си;
 • Места – Най-хубавите дестинации са и най-търсени. Подсигурете се с резервации месеци преди датата;
 • Събития – Любителите на културния туризъм е добре да са наясно с програмата, за да съчетаят пътуването с интересни празници, концерти, фестивали;
 • Подготовка – Най-прозаичната, но не и за подценяване причина. Само хората, които приготвят багаж (особено за семейна почивка) знаят колко енергия и време отнема да се предвиди и купи всичко необходимо.

 

Кои са топ дестинациите за чужбина

Ако планирате пътуване в Стария континент, то имайте предвид, че през лято 2019 най-натоварени ще са полетите до:

 • Италия;
 • Испания;
 • Франция.

Триите класически южноевропейски дестинации предлагат богати културни маршрути и класни морски курорти.

Ако пък сте почитатели на по-кратките разстояния, вероятно ще заложите за все по-традиционните за родните туристи:

 • Гърция (Халкидики, Тасос, Кавала, Самортаки, Фанари са сред възможностите);
 • Турция (Анталия, Бодрум, Кушадасъ, Мармарис ви очакват).

С всяка изминала година те привличат все повече българи с достъпни цени, чисто море и обслужване на високо ниво. А за любителите на дивото къмпингуване все по бреговете на Егейско море все още се намират и тихи закътани плажове.

 

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Годината дотук не се е развила според очакванията ви? Малко не достига на бюджета ви за да подарите на себе си и семейството си мечтаното пътуване? Или пък не можете да изберете между две дестинации? Имаме решението на всички тези задачи. Бързите кредити от Cash Credit са изгодни и точно пасват на вашите нужди. Одобрението е изцяло онлайн. Лято 2019 е само едно. Не го пропилявайте!


Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам