Полезно

Лятото - сезонът на почивките

Лятото е сезонът на почивките и отпуските, но много често се оказваме в ситуацията да сме неподготвени за онова, което искаме да преживеем. Или времето на отпуската не ни допада, или изниква нещо ненадейно, за което да похарчим голяма част от спестеното, или пък нещо се обърква.

Важно е да се научим как да превъзмогваме този тип главоболия, така че да получим онова, което искаме. Парите не бива да са проблем, а по-скоро нещо, с което да постигаме желаното, тъй като пари се печелят, както се казва, но пропуснатото лято няма да се върне назад.

Защо сме длъжни да отидем на почивка през лятото

Всички ние сме в някаква степен морално задължени към себе си да отидем на почивка. Това ще ни предложи едно така търсено разтоварване от грижи и проблеми, от което всички ние се нуждаем. Та какво е живота без малко удоволствие? За да бъдат наистина ефективни и разпускащи обаче, почивките трябва да са малко по-дълги, а не 2 или 3 дни.

Трябва ли да се отказваме, ако нямаме спестявания

Независимо дали искате да финансирате цялата си екскурзия или просто се нуждаете от малко джобни пари, фирмите за бързи кредити предлагат доста атрактивни условия. Сред лидерите са Кеш Кредит, които предлагат специални продукти, с които да финансирате лятната си почивка.

Как да си подбираме почивките

Интелигентните начини за подбиране на почивка напоследък се простират далеч отвъд яснотата на къде искате да се насочите. Добре е да се появи гъвкавост, като това не означава, че трябва да се откажете напълно от местата, които харесвате. Просто обърнете внимание на следното:

 • коя от любимите и дестинации в момента предлага най-атрактивни оферти;
 • кога и за къде можете да намерите евтини полети;
 • проявете известна гъвкавост с времето. Не е нужно да пътувате през август, а вместо това можете да избирате от април до октомври, в зависимост от климата на мястото;
 • попитайте директно хотела за техните цени за клиенти.

Защо да поискаме помощ от Кеш Кредит

Лятото идва само веднъж в годината. За голямо съжаление, повечето от нас трудно успяват да се организират и да спестят достатъчно за почивка. Да не говорим, че винаги изниква нещо непредвидено, което да отклони първоначално нарочените средства в друга “по-важна” посока.

Тегленето на заем е добър вариант, който може да компенсира липсата на спестявания. Напоследък компании като CashCredit предлагат все по-атрактивни условия, които се изразяват в гъвкави срокове, ниски лихвени проценти и висок шанс за одобрение.


Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам