Полезно

Май - месецът на освежаването

Питали ли сте се някога защо студените месеци ни действат летаргично? Това не е нещо, което се случва само на нас, а е типично за стотици милиони хора по света, живеещи в климатични области с умерен климат. Основната причина за това е съчетание от няколко ключови фактора:

 • по-малко слънчева светлина, а от там и недостиг на витамин D;
 • по-дълги нощи и по-усилена секреция на мелатонин (хормон на съня);
 • значително по-заседнал начин на живот;
 • твърде ниски температури, водещи човешкото тяло до изтощение.

Защо точно май е месецът на освежаването

След като зимата най-накрая ни освободи от своето присъствие и свърши през март, обикновено през април ни обхваща така наречената пролетна умора, която на свой ред ни изтощава допълнително.

С настъпването на месец май обаче всичко си идва по места и всички ние се отърсваме окончателно от зимната летаргия и изтощението, които бързата промяна на метеорологичните условия ни е донесла.

Обхваща ни усещане за пролет, за ново начало, за добро настроение и порив за това да превърнем дома си в по-приятно място за живеене с помощта на леко освежаване и някои нови покупки.

Как свежестта в дома се превръща в добро настроение

С помощта на някои малки покупки лесно можем да създадем усещане за свежест и добро настроение в своя дом. Леко пребоядисване, почистване, изхвърляне на някоя и друга стара мебел, покупка на нещо ново (може да е мебел или декорация) и домът ви ще засияе.

Така, ако всяка пролет правим по нещо малко и освежаваме леко своето жилище, на практика никога няма да имаме нужда от извършване на драстични и скъпоструващи сериозни ремонтни дейности.

Какво да правим при условие, че финансите са ограничени

Обикновено струпването на харчове през пролетта не ни остава да си поемем дъх след високите сметки през зимата. Да не говорим и за това, че лятото се задава съвсем скоро и това ни напомня, че не сме готови с парите за лятната почивка.

Експерти от Кеш Кредит ни дават някои насоки за това как да облекчим натоварения от разходи пети месец и да не отлагаме предприемането на всичко, което сме замислили в обновяването на своя дом. Компанията CashCredit е добре позната с добрите условия, при които отпуска бързи кредити, а именно:

 • висок процент одобрени кандидати;
 • отговор след кандидатстване се получава до 6 минути;
 • сумите, от които можете да се възползвате са до 4000 лева;
 • сроковете за погасяване достигат 24 месеца.

Това е напълно достатъчно за посрещането на всички ваши планове. Погасяването става на вноски, така че няма да натоварите своя семеен бюджет по никакъв начин.


Новини
Още
 • Фейсбук бизнес - можем ли без пари

  Предприемачеството е един добър източник на финанси, който ще ни освободи от оковите на това да работим от 9 до 5 от понеделник до петък. Ако това ви звучи като сбъдната мечта, вероятно първото, което излиза в съзнанието ви е онлайн бизнес.

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • По-добре бърз кредит, отколкото заем от приятел

  Всеки човек е попадал в положение на финансови затруднения, в което не може да посрещне даден свой разход. Ако това е нещо, от което можем да се лишим, все някак ще се справим. Ако обаче става дума за битови сметки или нещо друго, което не ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам