Полезно

Майчинство и бързи кредити

Извънредните разходи не подминават и жените в майчинство. А и новият малък член на семейството има своите нужди и разходи. Как да излезете от сложната ситуация?

Какви са проблемите, с които се срещат жените по време на майчинство

 • Нисък размер на обезщетението през първата година. У нас срокът за получаване на 90% от заплатата е една година, което безспорно е добре на фона на много западни държави, в които жените имат платен отпуск едва няколко месеца. Но за никого не е тайна, че немалко работодатели не осигуряват служителите си на реалната заплата, а обезщетението за отглеждане на дете се изчислява именно върху нея;
 • Символично обезщетение през втората година. Преди време то беше равно на минималната работа заплата, но от няколко години двете стойности се разминаха, а цените не спират да се покачват;
 • Жилището обикновено трябва да се подготви за новия член на семейството, а това изисква немалка инвестиция;
 • Отглеждането на дете неминуемо е свързано с нарастване на разходите.

Какви са възможностите пред тях

Когато жените в майчинство се изправят пред нуждата от дадена голяма покупка, пред необходимостта да се направи ремонт или пред друга финансова дилема, вариантите не са много. Няма как да работят за повишение, тъй като са в дългосрочен отпуск. Няма как да потърсят по-добре платена работа, тъй като са заети с отглеждането на дете. Няма как да поискат и банков заем, защото банките не отпускат такъв на дами в майчинство.

Остава един, но изключително удобен вариант: кредит от небанкова институция.

Защо бързите кредити са най-добрата алтернатива

 • Кандидатстването е лесно и опростено;
 • Не се изискват куп документи;
 • Не е проблем, ако клиентката е в майчинство;
 • Може да се кандидатства онлайн, така че няма нужда да посещавате офиси с бебешката количка;
 • Одобрението е бързо и получавате парите на същия ден.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Обмислете добре каква сума точно ви е нужна. Преценете каква вноска можете да връщате всеки месец, без да ви е в тежест. Имайте предвид, че ако срокът на заема е по-дълъг, месечната сума е по-ниска, но лихвата е по-висока. И обратното: ако изберете по-кратък срок за връщане, крайната сума е по-ниска, но вноските са по-големи. Важно е да намерите оптималния вариант, при който условията са най-изгодни и подходящи за вас, а изплащането е възможно най-лесно.

При нужда от съвет, консултантите на CashCredit са на ваше разположение. Не се колебайте да ни потърсите!


Новини
Още
 • Как да повишим заплатата си?

  Работите здраво и заслужавате повече, отколкото получавате? Усещате, че е крайно време е за промяна? Вижте няколко идеи как да се случи това.

 • Съвети за управление на вашите финанси

  Парите все не достигат, трудно покривате разходите си и все се чудите къде отиде заплатата… Ако ситуацията ви е позната, задължително прочетете тази статия. Време е да се разделите с постоянното чувство на тревожност и несигурност, като усвоите ...

 • Как да решим финансов проблем

  Неочаквани разходи, сложна финансова ситуация, малко пари в наличност… На всеки се е случвало да се почувства в безизходица и да не знае от къде да вземе кеш спешно, за да реши конкретен проблем. Ето какво предлагаме ние.

 • ТОП 5 съвета за успех и богатство

  Няма универсална формула за финансов успех, но има някои доказано успешни принципи. Ако се придържате към тях, вероятността да повишите благосъстоянието си значително се покачва.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам