Полезно

Майчинство и бързи кредити

Извънредните разходи не подминават и жените в майчинство. А и новият малък член на семейството има своите нужди и разходи. Как да излезете от сложната ситуация?

Какви са проблемите, с които се срещат жените по време на майчинство

 • Нисък размер на обезщетението през първата година. У нас срокът за получаване на 90% от заплатата е една година, което безспорно е добре на фона на много западни държави, в които жените имат платен отпуск едва няколко месеца. Но за никого не е тайна, че немалко работодатели не осигуряват служителите си на реалната заплата, а обезщетението за отглеждане на дете се изчислява именно върху нея;
 • Символично обезщетение през втората година. Преди време то беше равно на минималната работа заплата, но от няколко години двете стойности се разминаха, а цените не спират да се покачват;
 • Жилището обикновено трябва да се подготви за новия член на семейството, а това изисква немалка инвестиция;
 • Отглеждането на дете неминуемо е свързано с нарастване на разходите.

Какви са възможностите пред тях

Когато жените в майчинство се изправят пред нуждата от дадена голяма покупка, пред необходимостта да се направи ремонт или пред друга финансова дилема, вариантите не са много. Няма как да работят за повишение, тъй като са в дългосрочен отпуск. Няма как да потърсят по-добре платена работа, тъй като са заети с отглеждането на дете. Няма как да поискат и банков заем, защото банките не отпускат такъв на дами в майчинство.

Остава един, но изключително удобен вариант: кредит от небанкова институция.

Защо бързите кредити са най-добрата алтернатива

 • Кандидатстването е лесно и опростено;
 • Не се изискват куп документи;
 • Не е проблем, ако клиентката е в майчинство;
 • Може да се кандидатства онлайн, така че няма нужда да посещавате офиси с бебешката количка;
 • Одобрението е бързо и получавате парите на същия ден.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Обмислете добре каква сума точно ви е нужна. Преценете каква вноска можете да връщате всеки месец, без да ви е в тежест. Имайте предвид, че ако срокът на заема е по-дълъг, месечната сума е по-ниска, но лихвата е по-висока. И обратното: ако изберете по-кратък срок за връщане, крайната сума е по-ниска, но вноските са по-големи. Важно е да намерите оптималния вариант, при който условията са най-изгодни и подходящи за вас, а изплащането е възможно най-лесно.

При нужда от съвет, консултантите на CashCredit са на ваше разположение. Не се колебайте да ни потърсите!


Новини
Още
 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам