Полезно

Малък бизнес - големи възможности

Напоследък малкият бизнес е на особено голяма почит и това е добър сигнал. Ако погледнем най-развитите в социално и икономическо отношение общества от Западна Европа и Северна Америка, ще установим, че всичко се крепи върху малкия бизнес.

Защо не трябва да подценяваме малкия бизнес

Малкият бизнес предоставя на находчивите предприемачи големи възможност за реализация. При добро планиране и добро качество на предлаганите услуги, новопоявилите се онлайн търговци могат да постигнат доста добра печалба.

Какво ни е необходимо при Startup

За да бъде вашият startup успешен, не бива да се фокусирате изцяло върху печалбата. Ако ще се занимавате с търговия, трябва да се запитате защо хората ще предпочетат именно вас на фона на съществуващото предлагане на пазара. Добре ще направите, ако спазвате и се придържате към следните правила:

 • инвестирайте в себе си;
 • развивайте се;
 • планирайте;
 • осигурете си добра “видимост” онлайн;
 • помислете от какво се нуждаят потребителите.

CMS системите - идеални за начало на евтино онлайн начинание

CMS (или content management system) е система за управление на съдържанието, която дава възможност на потребители с базисни умения да стартират свой онлайн бизнес. Те дават възможност за следното:

 • бързо и лесно качване на съдържание от потребители с незначителни умения в областта на високите технологии;
 • възможност за намиране на подходящо решение по отношение на дизайна, което се постига с широка гама от готови теми и шаблони;
 • възможност за модифициране на дизайна с незначителна нужда от технически умения;
 • системите се поддържат от голяма общност от разработчици с изключително задълбочени умения в областта.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

CashCredit ни препоръчва да не позволяваме липсата на средства да ни откаже. Всъщност, експерти в сферата на финансите ни припомнят, че ние, съвременните хора, сме свикнали да търсим удобство и да си намираме оправдания за това да не направим нещо.

Причината е, че не обичаме да излизаме от зоната си на комфорт, а това е, за съжаление, единственият начин да постигнем целите си. Компанията припомня, че при липса на средства винаги можем да помислим за бърз кредит, а да не говорим, че за стартирането на един онлайн бизнес не е нужно много.

Кеш Кредит ни предлага финансиране при много добри условия в размер до 4 000 лева и срок на погасяване до 24 месеца. Лихвите са ниски, а вноските съобразени с възможностите на всеки потребител.


Новини
Още
 • Фейсбук бизнес - можем ли без пари

  Предприемачеството е един добър източник на финанси, който ще ни освободи от оковите на това да работим от 9 до 5 от понеделник до петък. Ако това ви звучи като сбъдната мечта, вероятно първото, което излиза в съзнанието ви е онлайн бизнес.

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • По-добре бърз кредит, отколкото заем от приятел

  Всеки човек е попадал в положение на финансови затруднения, в което не може да посрещне даден свой разход. Ако това е нещо, от което можем да се лишим, все някак ще се справим. Ако обаче става дума за битови сметки или нещо друго, което не ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам