Полезно

Малък бизнес - големи възможности

Напоследък малкият бизнес е на особено голяма почит и това е добър сигнал. Ако погледнем най-развитите в социално и икономическо отношение общества от Западна Европа и Северна Америка, ще установим, че всичко се крепи върху малкия бизнес.

Защо не трябва да подценяваме малкия бизнес

Малкият бизнес предоставя на находчивите предприемачи големи възможност за реализация. При добро планиране и добро качество на предлаганите услуги, новопоявилите се онлайн търговци могат да постигнат доста добра печалба.

Какво ни е необходимо при Startup

За да бъде вашият startup успешен, не бива да се фокусирате изцяло върху печалбата. Ако ще се занимавате с търговия, трябва да се запитате защо хората ще предпочетат именно вас на фона на съществуващото предлагане на пазара. Добре ще направите, ако спазвате и се придържате към следните правила:

 • инвестирайте в себе си;
 • развивайте се;
 • планирайте;
 • осигурете си добра “видимост” онлайн;
 • помислете от какво се нуждаят потребителите.

CMS системите - идеални за начало на евтино онлайн начинание

CMS (или content management system) е система за управление на съдържанието, която дава възможност на потребители с базисни умения да стартират свой онлайн бизнес. Те дават възможност за следното:

 • бързо и лесно качване на съдържание от потребители с незначителни умения в областта на високите технологии;
 • възможност за намиране на подходящо решение по отношение на дизайна, което се постига с широка гама от готови теми и шаблони;
 • възможност за модифициране на дизайна с незначителна нужда от технически умения;
 • системите се поддържат от голяма общност от разработчици с изключително задълбочени умения в областта.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

CashCredit ни препоръчва да не позволяваме липсата на средства да ни откаже. Всъщност, експерти в сферата на финансите ни припомнят, че ние, съвременните хора, сме свикнали да търсим удобство и да си намираме оправдания за това да не направим нещо.

Причината е, че не обичаме да излизаме от зоната си на комфорт, а това е, за съжаление, единственият начин да постигнем целите си. Компанията припомня, че при липса на средства винаги можем да помислим за бърз кредит, а да не говорим, че за стартирането на един онлайн бизнес не е нужно много.

Кеш Кредит ни предлага финансиране при много добри условия в размер до 4 000 лева и срок на погасяване до 24 месеца. Лихвите са ниски, а вноските съобразени с възможностите на всеки потребител.


Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам