Полезно

Bezlihven kredit

Мога ли да се възползвам от безлихвен първи кредит

Нуждата от ликвидност у българина днес е повече от осезаема. Това е още по-видимо, когато дойде време да отделим пари за почивка или за плащане на битови сметки. Един от най-предпочитаните варианти през последните години се оказва кандидатстването за безлихвен бърз заем.

Какво значи безлихвен кредит

На пръв поглед безлихвен кредит звучи прекалено хубаво, за да е истина. За щастие, ние от Кеш Кредит предлагаме именно такъв, без лихва за нашите нови клиенти.

Всеки, който пожелае, може да кандидатства за безлихвен първи заем през нашия уеб сайт и ако бъде одобрен няма да плати нито стотинка лихви или допълнителни такси за обслужване. Тази наша политика за пореден път доказва, че кредитна компания може да бъде социално отговорна и да предоставя удобна възможност в услуга на обществото, в което развива своя бизнес.

Считаме, че това е полезно, както за нашите клиенти, така и за нас, за да се уверят те в нашата коректност и да открият надежден партньор, когато имат спешна нужда от пари за неотложни битови нужди.

Колко пари мога да получа

Всеки наш нов клиент, който е одобрен за финансиране има възможност да се възползва от безлихвен кредит по програмата ни „Кеш на ден“. Размерът на отпуснатите средства може да варира в диапазона от 100 до 399лв. Нашите клиенти разполагат с удобната възможност сами да преценят размера при кандидатстване, който отговаря на нуждите и плановете им.

Кога мога да получа пари така

Ето ексклузивните условия, които предоставяме на нашите нови клиенти, за да разберете, че това е напълно реална услуга, без каквито и да било уловки, защото доверието е важно за нас, точно толкова, колкото и за вас.

 • 0% лихва за новите ни клиенти;

 • Без такси за обслужване;

 • Срок за погасяване до 30 календарни дни;

 • Погасявате, когато прецените без наказателни такси.

Толкова е лесно да решиш своите проблеми още сега, без да се налага да търсиш за пореден път пари назаем от приятели и роднини. Не искаш ли да си независим, самоуверен и амбициран сам да преодоляваш трудностите?

Още ли се колебаеш? Обади ни се още днес на 0800 200 88 и разбери, че който търси начин, винаги намира решение. Нашите консултанти ще ти разкажат за тази прекрасна възможност, която си пропускал до момента, защото ние знаем, че разчиташ на Кеш Кредит, когато имаш нужда от безлихвен онлайн заем.


Новини
Още
 • Равносметка след празниците

  Коледните и новогодишни празници отминават също толкова неусетно, колкото и настъпват. Това разбира се далеч не е повод да попадаме в неприятни състояния, а напротив.

 • Как сами да разберете вашата кредитна история

  В случай че някога през живота ви се е налагало да разчитате на изтеглянето на кредит е нормално да имате желанието да проверите кредитната си история в даден етап след това.

 • Как да спестите от забавления

  Дори поставянето на двете думи „забавление“ и „пестене“ в едно изречение няма как да бъде прието твърде сериозно, защото в крайна сметка почти всяко качествено забавление изисква известна сума пари.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам