Полезно

Може ли да се удължи кредит

Факторите, поради които хората се възползват от услугата бързи кредити, са твърде разнообразни. Не са малко случаите, при които в домакинството се появяват неотложни нужди, притискащи ни да търсим пари на заем.


Заставайки на произволно избрана от нас улица и поглеждайки във всичките й страни, то навярно погледът ни ще се сблъска с поне една кредитна институция, готова да ни отпусне нужните средства. Ако в миналото сме били коректни платци, то днес статусът ни подсказва, че сме надеждни клиенти.


Удължаването на кредит- една от основните причини, поради която хората се възползват от услугата


Най-често сумите, които усвояваме, са значително малки и не надхвърлят размер от 400 лева. Тази цифра е достатъчна, за да запълни дупката в бюджета, докато заплатата отново почука на вратата. Разбира се, срокът за погасяването на заема, не е никак голям, но ние бихме могли да го удължим във времето без проблем.


Колко пъти може да се удължи кредит?


Различните небанкови дружества изграждат и утвърждават индивидуални условия за своите клиенти. Ако за една институция срокът за удължаване е 6 месеца, то за друга би могъл да бъде в рамките на една година.


Понякога обстоятелствата в живота се появяват ненадейно и за огромно съжаление гражданите не съумяват да се справят с изплувалите на повърхността трудности. Поради тази причина се появява услугата удължаване на заем. Тя има за цел да осигури спокойствие у хората и ако днес те не могат да възвърнат дълга си, то единственото, изискващо се от тях, е да заплатят лихвата върху него. Като главницата следва да бъде погасена на същото число следващия месец.


Звучи страхотно, нали? Нека разгледаме Кеш Кредит, която е една от най-предпочитаните и доказали се фирми за микрокредитиране, позволяващи ви да се възползвате от услугата кеш на ден. Вие имате възможността да усвоите сума до 399 лева, спрямо личните ви потребности и нужди. Ако след един месец не успеете да погасите дължимата стойност, то заплащате единствено 1% на ден и удължавате за още един месец.


Нуждаете ли се от свежи пари, с които да покриете неотложни домакински нужди или да извършите покупка на лекарства или друго, което не търпи отлагане? Ние ви предлагаме перфектното решение, което отговаря изцяло на вашето търсене. Не е нужно да треперите цял месец и да се чудите дали ще разполагате със сумата от 399 лева, след като можете да удължите кредита си толкова, колкото самите вие желаете. Свържете се с нас онлайн или на телефон 088 20 088.


Новини
Още
  • Отпускане на бързи кредити

    Това е един перфектен и бърз начин да се справите с изникнала изневиделица финансова ситуация, за която личните ви средства не достигат.

  • Просрочен кредит

    В никакъв случай не трябва да се поддаваме лесно на изкушенията, които ни вкарват в допълнителни разхищения, освен ако те наистина не са много важни за нас.

  • Краткосрочни заеми за забавления

    Емоционалните и положително заредени дейности са цел на много хора и дори да нямат изискваните за това финансови сили, те намират начин да ги направят с помощта на бързи кредити.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам