Полезно

От къде студентите могат да вземат кредит за обучение

За никого от нас не е тайна, че всяка година някои от Вуз-овете увеличават таксите за студентските вноски, в следствие от което се всява паника и страх, че не малко на брой учащи ще прекъснат образованието си. За огромно съжаление семействата на стотици, а дори и хиляди семейства не смогват да им помагат за тяхното изучаване и се налага младите жени и мъже да се сблъскат с реалността. Това, от своя страна, подбужда въпроса за студентките кредити, който се превръща в актуална тема винаги, преди старта на новата учебна година.


Да, в чужбина всичките тези амбициозни момичета и момчета биват подкрепяни от държавните институции и разполагат с възможността за усвояване на кредит при условия, оказващи се изключително изгодни, тук обаче нещата стоят по един съвсем различен начин.


Защо са нужни студентски заеми?


По време на обучението е немислимо да не възникнат финансови затруднения или други непредвидени ситуации, изискващи платежоспособността на учащите се. В такъв момент един микрокредит би послужил изключително прагматично.


Голям брой от студентите са принуждавани да прекарват всеки свой ден със строго фиксиран доход. Наясно сте, че освен семестриална такса, се заплаща още наем, храна, транспорт, дрехи, учебници и т.н. Заплащането за половин работен ден едва ли се оказва достатъчно, за да покрие всичките тези разходи, а какво остава младежите да поддържат приличен начин на живот, който да не ги сблъсква лице в лице с мизерията и нищетата.


Кой е най-лесният начин за получаването на средства?


Най-лесен и своевременно най-бърз начин за усвояването на средства се оказва онлайн кандидатстването за заем. Тази услуга не изисква посещаване на офис, прилежащ към предварително избрано дружество, както и предоставяне на купища документи, включващи бележки от работодател, трудов договор, извлечения от сметки или друго.


Студентското кредитиране служи не само за семестриални такси, но и за заплащане на квартири, допълнително обучение или друго. В случай, че се нуждаете от такъв тип заем, то трябва да сте наясно, че за него можете да кандидатствате както самите вие, стига да сте студенти, така и родителите. Отделните дружества имат свои изисквания и условия, които следва да бъдат стриктно спазвани от страна на потребителите. Преди да пристъпите към заявяване на кандидатура, то съветът ни е да ги проучите внимателно.


Защо да изберете Кеш Кредит?

 • Ние сме ваш коректен партньор, когато се нуждаете от средства, с които да покриете неотложен разход или просто да се поглезите;
 • Предлагаме ви средства, които са на една ръка разстояние от вас. Можете да кандидатствате онлайн или в някой от 70 – те офиса в страната;
 • Вашето време е ценно за нас. Ще разгледаме кандидатурата ви в рамките на 6 минути, след което ви известяваме дали сте одобрени;
 • Ние не работим с частни агенти и по този начин елиминираме всеки риск на този модел;
 • За нас коректността е на първо място, затова ще ви напомним със SMS за всяка предстояща вноска, промоции или актуална новина.


Искате ли да се почувствате свободни и независими, да подишате свеж въздух и да се поглезите? Ние ви предлагаме перфектното за всеки студент решение, от което да се възползвате.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН


Новини
Още
 • Равносметка след празниците

  Коледните и новогодишни празници отминават също толкова неусетно, колкото и настъпват. Това разбира се далеч не е повод да попадаме в неприятни състояния, а напротив.

 • Как сами да разберете вашата кредитна история

  В случай че някога през живота ви се е налагало да разчитате на изтеглянето на кредит е нормално да имате желанието да проверите кредитната си история в даден етап след това.

 • Как да спестите от забавления

  Дори поставянето на двете думи „забавление“ и „пестене“ в едно изречение няма как да бъде прието твърде сериозно, защото в крайна сметка почти всяко качествено забавление изисква известна сума пари.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам