Полезно

Почивка спрямо бюджета

Къде да отидем на почивка през зимата спрямо бюджета

През зимата посрещаме най-светлите български празници. Всеки се събира със семейството си, има време за почивка и търси най-доброто място, където да прекара дните си. Дори и преди да са настъпили празниците, вие, може би, правите планове за почивка. В зависимост от мястото, което ще изберете ще ви е необходима различна сума пари. Сега е време да се запознаете и с нашите предложения за почивка.

Ски в Алпите

Ако сте с приключенски дух и търсите нещо различно, отидете със семейството си на ски. А защо не и в Алпите? Разбира се, организацията не е много лесна и ще са ви необходими повече пари от отделения бюджет. Дори и да намерите евтино място, в което да нощувате, то екипировката за ски, сноуборд и други зимни забавления оскъпява доста. Предвидете това предварително, за да не попаднете в сложни и извънредни ситуации.

Престой в България и близките съседки

Празничните зимни дни може да прекарате и в нашата страна, както и близките съседки. Предлагат се страхотни места и оферти, от които да се възползвате:

 • СПА;
 • Почивка в планината;
 • Релакс в спокойно вилно селище;
 • Зимни курорти и много други.

Не забравяйте,че ако заложите на близките държави, разходите ви ще намалеят. Ако предпочитате да бъдете извън България изберете някоя от тях. Определено ще спестите средства, които можете да използвате за купуване на подаръци за вашето семейство.

Къде да посрещнем Нова година

Както вече споменахме, Коледните празници са най-топлите и прекрасни дни от годината и определено трябва да ги прекарате заедно със семействата си. След като сте обърнали достатъчно време на роднините и семейството, направете планове за новогодишната нощ. Организирайте си екскурзия за няколко дни с приятели или изберете мероприятие, където да я посрещнете. И тук вариациите са много. Всичко зависи от вашите предпочитания и вкус.

Как да си помогнем финансово

Ако спестяванията се окажат недостатъчни, за да купите подаръци на всички, а вече сте планирали и екскурзия и престой на някое ново място, трябва бързо да измислите как да се справите. Нека ви подскажем. Вземете малка сума пари, като кандидатствате за бърз кредит. Той представлява малък потребителски заем, който се отпуска за кратък период от време. Най-разпространеният начин за кандидатстване е онлайн, като въведете желаната от вас сума и своите данни в уеб страницата на банката или банковата организация. Бързият кредит ще ви “спаси” от ситуацията, за да може да се насладите спокойно на заслужената почивка и любимите празници.


Новини
Още
 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам