Полезно

Почивка спрямо бюджета

Къде да отидем на почивка през зимата спрямо бюджета

През зимата посрещаме най-светлите български празници. Всеки се събира със семейството си, има време за почивка и търси най-доброто място, където да прекара дните си. Дори и преди да са настъпили празниците, вие, може би, правите планове за почивка. В зависимост от мястото, което ще изберете ще ви е необходима различна сума пари. Сега е време да се запознаете и с нашите предложения за почивка.

Ски в Алпите

Ако сте с приключенски дух и търсите нещо различно, отидете със семейството си на ски. А защо не и в Алпите? Разбира се, организацията не е много лесна и ще са ви необходими повече пари от отделения бюджет. Дори и да намерите евтино място, в което да нощувате, то екипировката за ски, сноуборд и други зимни забавления оскъпява доста. Предвидете това предварително, за да не попаднете в сложни и извънредни ситуации.

Престой в България и близките съседки

Празничните зимни дни може да прекарате и в нашата страна, както и близките съседки. Предлагат се страхотни места и оферти, от които да се възползвате:

 • СПА;
 • Почивка в планината;
 • Релакс в спокойно вилно селище;
 • Зимни курорти и много други.

Не забравяйте,че ако заложите на близките държави, разходите ви ще намалеят. Ако предпочитате да бъдете извън България изберете някоя от тях. Определено ще спестите средства, които можете да използвате за купуване на подаръци за вашето семейство.

Къде да посрещнем Нова година

Както вече споменахме, Коледните празници са най-топлите и прекрасни дни от годината и определено трябва да ги прекарате заедно със семействата си. След като сте обърнали достатъчно време на роднините и семейството, направете планове за новогодишната нощ. Организирайте си екскурзия за няколко дни с приятели или изберете мероприятие, където да я посрещнете. И тук вариациите са много. Всичко зависи от вашите предпочитания и вкус.

Как да си помогнем финансово

Ако спестяванията се окажат недостатъчни, за да купите подаръци на всички, а вече сте планирали и екскурзия и престой на някое ново място, трябва бързо да измислите как да се справите. Нека ви подскажем. Вземете малка сума пари, като кандидатствате за бърз кредит. Той представлява малък потребителски заем, който се отпуска за кратък период от време. Най-разпространеният начин за кандидатстване е онлайн, като въведете желаната от вас сума и своите данни в уеб страницата на банката или банковата организация. Бързият кредит ще ви “спаси” от ситуацията, за да може да се насладите спокойно на заслужената почивка и любимите празници.


Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам