Полезно

Пролетта дойде. Време е за покупки!

С настъпването на пролетта се изпълваме с нови сили, а от нас кипят положителни чувства и емоции, които се свързват с възраждането на природата към живот след дългата студена зима.

Кога настъпва астрономическата пролет в България

В Северното полукълбо (а съответно и в България) астрономическата пролет настъпва на 21-ви март, като това подлежи на известни промени всяка година, макар че обикновено са в рамките на минути.

Това е денят, в който говорим за така нареченото равноденствие или моментът от годината, в който денят е равен на нощта.

С какво я свързваме

Обикновено пролетта се свързва неизменно с новото начало, а това ни зарежда с оптимизъм и надежда за нещо по-добро. Но това далеч не е всичко. Това е сезонът на дълго отлаганите ремонти, основни почиствания и разбира се извършване на по-големи като мащаби и стойност покупки за дома.

От спортни стоки за вашия гардероб, до оборудване за дома, гаража и градината, през този сезон се правят сериозни разпродажби на стоки, което може да се окаже доста сериозно спестяване на средства.

Какви важни покупки е важно да направим

Както споменахме, има стоки, които през пролетта могат да се намерят с много сериозни ценови намаления. Сред най-сериозните намаления се правят на следните артикули:

 • хладилници;
 • климатици;
 • градинско оборудване;
 • матраци.

Това не трябва да се подценява, защото една отстъпка от 20 или 30% на матрак например може да се окаже огромна сума. Имайте предвид, че цените на матраците от по-висок клас могат да надхвърлят и 1000 лева за една голяма семейна спалня.

При хладилниците важи същото, като подобна отстъпка от цената може да означава, че ще си купите хладилник от по-висок ценови клас, където уредът в дългосрочен план ще икономиса изключително много средства.

Ниски през този сезон са и цените на спортните стоки, което е от значение ако искате да се захванете със спорт и да бъдете по-активни през идните месеци. Това не бива също да се подценява, защото спортните стоки традиционно са сред по-скъпите облекла.

Как ни помага Кеш Кредит

Дори и ако имате работа, която обичате и която ви носи добри доходи, няма гаранция, че ще разполагате с парите които искате в момента, в който ги искате.

Ако искате да се възползвате от големите пролетни промоции, но не разполагате с желаната сума наведнъж, тогава можете да се обърнете за заем към CashCredit. Компанията за бързи кредити може да ви предложи изключително добри условия, ниски лихви и бързо одобрение.


Новини
Още
 • Чат ботове - какво представляват и как се ползват

  Чат ботовете напоследък станаха изключително популярни и се използват все по-широко в компании, където общуването с клиентите е част от бизнеса. Те много успешно изместват истинските служители, а качеството на онлайн услугите така се повишава.

 • Пътуването по света е приключение, а не само лукс

  Всеки човек има желанието да обиколи колкото се може повече места по света, но за съжаление, това често остава единствено във фантазиите на повечето от нас. Едновременно с това, животът бързо се променя...

 • Кредити с лошо ЦКР - какви са опасностите

  Често се коментират въпроси, свързани с Централния кредитен регистър, което е продиктувано от нуждата на хората да теглят кредит с една или друга цел. Това което предопределя дали ще бъдете финансирани или не, в повечето случаи ...

 • Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

  На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам