Полезно

Пролетта дойде. Време е за покупки!

С настъпването на пролетта се изпълваме с нови сили, а от нас кипят положителни чувства и емоции, които се свързват с възраждането на природата към живот след дългата студена зима.

Кога настъпва астрономическата пролет в България

В Северното полукълбо (а съответно и в България) астрономическата пролет настъпва на 21-ви март, като това подлежи на известни промени всяка година, макар че обикновено са в рамките на минути.

Това е денят, в който говорим за така нареченото равноденствие или моментът от годината, в който денят е равен на нощта.

С какво я свързваме

Обикновено пролетта се свързва неизменно с новото начало, а това ни зарежда с оптимизъм и надежда за нещо по-добро. Но това далеч не е всичко. Това е сезонът на дълго отлаганите ремонти, основни почиствания и разбира се извършване на по-големи като мащаби и стойност покупки за дома.

От спортни стоки за вашия гардероб, до оборудване за дома, гаража и градината, през този сезон се правят сериозни разпродажби на стоки, което може да се окаже доста сериозно спестяване на средства.

Какви важни покупки е важно да направим

Както споменахме, има стоки, които през пролетта могат да се намерят с много сериозни ценови намаления. Сред най-сериозните намаления се правят на следните артикули:

 • хладилници;
 • климатици;
 • градинско оборудване;
 • матраци.

Това не трябва да се подценява, защото една отстъпка от 20 или 30% на матрак например може да се окаже огромна сума. Имайте предвид, че цените на матраците от по-висок клас могат да надхвърлят и 1000 лева за една голяма семейна спалня.

При хладилниците важи същото, като подобна отстъпка от цената може да означава, че ще си купите хладилник от по-висок ценови клас, където уредът в дългосрочен план ще икономиса изключително много средства.

Ниски през този сезон са и цените на спортните стоки, което е от значение ако искате да се захванете със спорт и да бъдете по-активни през идните месеци. Това не бива също да се подценява, защото спортните стоки традиционно са сред по-скъпите облекла.

Как ни помага Кеш Кредит

Дори и ако имате работа, която обичате и която ви носи добри доходи, няма гаранция, че ще разполагате с парите които искате в момента, в който ги искате.

Ако искате да се възползвате от големите пролетни промоции, но не разполагате с желаната сума наведнъж, тогава можете да се обърнете за заем към CashCredit. Компанията за бързи кредити може да ви предложи изключително добри условия, ниски лихви и бързо одобрение.


Новини
Още
 • Какво е овърдрафт кредит?

  Случвало ли се е да не ви достига съвсем малко, за да сте стабилно стъпили на земята? Да ви трябват една-две заплати, за да покриете неочаквани разходи, да организирате семеен празник, непредвиден ремонт или по-голяма покупка? Овърдрафтът е ...

 • Съвети за безопасно шофиране през лятото

  Вие сте зад волана всеки ден и сте уверени в изправността на машината. И все пак, градските разстояния подлагат колата на регулярно, но сравнително кратко натоварване. Възможно е обаче да има ...

 • Активно и пасивно инвестиране. Как да направите правилен избор?

  В света на финансовите инвестиции няма място за емоции. За да натрупате средства, трябва да се заредите с търпение и внимателно да изработите стратегията си. Вижте повече за двата най-популярни варианта.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам