Полезно

Ремонт на жилище с кредит

Лятото е сезонът на „освежаването“ и много хора в България започват да освежават и реновират своите апартаменти или къщи. Резонно това коства и финансов ресурс, който е необходим, за да гарантираме крайното си удовлетворение от получения резултат.

Напоследък все повече хора избират бързи потребителски заеми от небанкови кредитни организации, за да финансират летните си планове по отношение на дома си. Това се оказва удобен и прагматичен вариант, когато събраните от нас средства за целта се окажат недостатъчни.

Колко пари са нужни за основен ремонт

Това е въпрос, който за жалост няма еднозначен отговор. Всичко варира според вашето жилище, плановете, материалите, реализацията и други субективни фактори, които влияят пряко или косвено на вашите планове.

Подобно освежаване на апартамента в масовия случай може да струва от няколкостотин до няколко десетки хиляди лева. Според ситуацията можете да потърсите бърз заем за „освежаване“ на дома, с който да допълните вече планирания бюджет, ако сте решили да инвестирате малко повече пари, за да получите значително по-приятен резултат.

Пари назаем за реновиране на жилище – реализъм или фикция

Поради по-горе описаните причини по отношение необходимия бюджет за реновиране на елементи от нашия дом, то невинаги един онлайн бърз кредит за ремонт решава всички проблеми. Този тип финансиране за поддръжка на дома е вариант в редица случаи, но в други не е приложим, тъй като говорим за наистина сериозни разходи.

Добра идея да потърсите помощ от Кеш Кредит, е когато имате конкретен проблем, който да решат тези средства, а не просто с идеята да правите скъпо цялостно освежаване. Вторият тип идеи често излизат извън контрол и разходите набъбват в пъти от първоначално планираното.

Благодарение на ясния план ще можете да се справите с конкретни предизвикателства в рамките на получения бърз заем като например:

 • Смяна на плочките в банята;
 • Монтаж на нов паркет;
 • Покупка на нов диван и/или фотьойли;
 • Нови тапети или боядисване с цел освежаване;
 • Нова мивка, тоалетна и вана;
 • Подмяна на битови електроуреди като перални, бойлери и т.н.

Обективната оценка за необходимия ни ресурс за завършване на „освежаването“ ще ни помогне да приключим всичко в срок и в рамките на планирания бюджет, без да се налага допълнително финансиране.

Знаете ли че...

95% от ремонтите на жилища в България не приключват в плановия срок, а в над 90% от случаите собствениците надскачат планирания предварително финансов ресурс.

Избирайки услугите на CashCredit, вие ще имате възможност да кандидатствате и да бъдете одобрени за онлайн кредит само за 6 минути, а размерът може да достигне 2000 лв. – сума, която лесно би била достатъчна, ако сте проучили предварително колко би коствало всичко накрая.


Новини
Още
 • 15 септември и бързите кредити онлайн

  Всеки човек, който има у дома си дете, знае колко е трудно, когато в края на лятото малчуганите трябва да се завърнат на училище. Настъпва време да се купуват учебници, а както знаем, те никак не са евтини.

 • Онлайн или Офлайн - как да кандидатстваме за кредит

  С нарастващото популяризиране на бързите заеми, все повече се налага тенденцията пари да се теглят основно онлайн. Според потребителите, особено според по-младите от тях, това е предпочитан метод, който дава редица предимства.

 • Подготвихте ли колата си за студените месеци?

  Който има кола, знае колко много грижи изисква поддържането ѝ в добро състояние. Всеки автомобил си иска своето внимание, а колкото по-стар става той, толкова времето и разходът на пари се увеличават.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам