Полезно

Спестявайте, но изберете правилно валутата

Всеки се стреми да задели малко средства, които да му бъдат на разположение в случай на нужда. Възниква обаче един много важен въпрос и той е в каква валута е препоръчително да спестяваме.

Отговорът е малко сложен, защото няма как да бъде еднозначен. Ако към момента еврото се приема за най-стабилната световна валута, успявайки да конкурира дори и американския долар, който има дългогодишни традиции на финансовите пазари.

Редица страни по света предпочитат да използват еврото като основна резервна валута. Въпреки това, ако познавате добре финансовите пазари и искате да купувате и продавате валута с цел печалба, тогава трябва да можете да предвиждате краткосрочните движения на пазара.

Какви ще са бъдещите тенденции

Бъдещите тенденции показват, че хората все повече предпочитат да държат част от парите си във валута, а другата - да инвестират разумно. От валутите най-често се насочват към евро.

Проблемът е в това, че банковите депозити предлагат ниски лихвени проценти, което бързо може да доведе до обезценяване на сумата, с която разполагате. Това кара много хора да държат основната част от парите си под друга форма.

Имотите с постоянното си поскъпване са основен момент в избора на форма за спестяване. Сред атрактивните начини да не пострадаме от инфлационните процеси са произведенията на изкуството, инвестиционното злато и среброто, акциите на перспективни компании и много други.

Кога еврото ще замени лева

Имайки предвид, че левът отдавна е фиксиран към еврото, страната ни едва ли почувства някаква драматична промяна за добро или лошо при смяната на валутите. Въпреки това, тази тема вълнува доста живо много потребители.

Това е доста комплексен въпрос, на който не може да се отговори конкретно към момента. Всичко зависи от икономическата стабилност на страната и от стотици фактори. Единственото, за което може да се каже, че е сигурно, това е фактът, че рано или късно страната все пак ще се присъедини към валутния съюз.

Какви варианти ни предлагат от Кеш Кредит

CashCredit ни предлага модели на отпускане на заеми, които са се затвърдили в страните от еврозоната. Добрите практики се доказват от нарастващия интерес на потребителите. Компанията промени отношението на милиони хора към бързите кредити, предлагайки:

 • ниски лихви;
 • прозрачни условия;
 • индивидуално отношение към всеки клиент;
 • гъвкави условия;
 • бързина в обслужването;
 • изключителен професионализъм;
 • топ обслужване онлайн.

Новини
Още
 • 5 съвета при лошо ЦКР

  Съвременният начин на живот до голяма степен може да се опише като живот на кредит. Дали имате добро или лошо ЦКР може да е разликата между това дали ще получите заем за къщата или апартамента на мечтите си, за колата която ...

 • Да уловиш момента

  Икономиката винаги е била и ще бъде динамична. Постоянно променящата се икономическа конюнктура в страната, в Европа и по света непрекъснато размества пластовете на икономиката, а заедно с това непрестанно се появяват ...

 • Изненада, имате непредвидени разходи

  На всеки се е случвало (а най-вероятно ще се случва от време на време и в бъдеще) да се изправи пред ситуацията на неочаквано възникнал непредвиден разход. Колкото и да се стараем това никога да не се случва, много често ...

 • Как да управляваме най-ценния човешки ресурс - времето

  Времето е най-ценният ресурс, с който разполагаме. За съжаление, отношението ни към него е сякаш то е абсолютно безкрайно и неограничено. Инвестирането му в правилната насока обаче може да ни позволи да реализираме повече от ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам