Полезно

Свети Валентин - как да се подготвим

Денят на влюбените е една специална дата от календара, която идва за да ни напомни да не забравяме за романтиката в живота. Трябва да сме достатъчно организирани за да съумеем да намерим място за романтични преживявания на фона на забързания начин на живот.

Подготовката за един такъв празник не винаги е лесна. Нужно е време, с което не винаги разполагаме. Необходими са и средства, каквито не винаги можем да заделим. В същия момент, не бива да подминаваме тези моменти на радост, защото рискуваме да изпуснем всичко най-прекрасно, препускайки между ангажименти и задачи.

Как празнуваме Свети Валентин у нас

Денят на Свети Валентин у нас се отбелязва сравнително отскоро, но се радва на изключително голям интерес, особено сред по-новите поколения. Празникът се отбелязва на 14-ти февруари.

Макар че е работен ден, това е често срещан повод, по който младите хора използват правото си на отпуск за да прекарат известно време с любимия човек далеч от шума и динамиката на баналното ежедневие.

Какво можем да подарим на този ден

За 14-ти февруари много хора не знаят какви подаръци да изберат за любимия човек. Изборът е доста богат откъм възможности, а тенденцията показва, че повечето хора се ориентират към техника (компютри, лаптопи, таблети, смартфони) и към почивки.

Двете опции са на челно място за хората, които искат да изненадат наистина своите любими същества, тъй като това са сред основните интереси на съвременните хора. Високите технологии стават все по-мултифункционални като устройства.

Най-важното при тях е, че можем да ги използваме във всяка сфера на личния си живот, което включва както контактите с близките през различните социални мрежи, така и облекчение на различни ежедневни дейности.

Кои са предпочитаните дестинации за този празник

Някои от популярните за деня на влюбените дестинации са предпочитани места за почивка и през останалите периоди от годината.  Въпреки това, днес недвусмислено първенството на най-романтичните места се държи от следните градове:

 • Париж;
 • Рим;
 • Прага;
 • Виена;
 • Венеция и други.

Как Кеш Кредит ни помагат в подобни ситуации

Ако вече имате ясна представа как да посрещнете този красив празник, но към момента не разполагате с нужната сума за да реализирате своите планове, CashCredit има начин да ви помогне.

Бързите кредити ви дават възможност да се възползвате от всички топ оферти за Свети Валентин, включително ресторанти, хотели, самолетни билети, СПА процедури и още много други.


Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам