Полезно

Тревогите, които трябва да изтриете сега

Натовареното ежедневие кара хората да живеят живот, който за голямо съжаление твърде често е изпълнен с тревога и стрес. В резултат от твърде много време прекарано на работа, всеки втори човек се чувства умислен, несвободен и без време за себе си.

И докато работното място поглъща на практика целия ни съзнателен живот, твърде често не сме в състояние да посрещнем дори основни разходи, което ни изпълва с отрицателни емоции.  

Кои са тревогите, които трябва да изхвърлим незабавно

Статистиката показва, че най-големият страх, с който се справяме ежедневно е страхът от бъдещето. Този страх оказва много силно отрицателно влияние върху нашата психика и понижава сериозно качеството ни на живот.

И докато всеки човек милее за здравето си и за своите любими хора, по ирония ½ от всичките ни страхове са свързани с работата, която много често не ни удовлетворява.

Експерти твърдят, че ако се освободим от страховете свързани с работата и отговорностите, ще свалим значително напрежението. Според психолози това ще повиши двойно качеството ни на живот. За целта трябва да подредим приоритетите си и да ги степенуваме по важност.

Как да ги степенуваме преди да преминем към действие

За да се почувствате по-добре и удовлетворени от живота си, психолози и финансисти съветват да изработите два списъка - един с приоритети и със страхове. В списъка със страхове трябва да опишете всичко, от което се притеснявате.

Така ще можете да видите нагледно опасенията си и да преминете към действие, а именно към изграждане на приоритети, които да ви освободят от стреса и тревогите. Ето как трябва да изглежда втория списък:

 • дневни приоритети (ангажименти за деня);
 • седмични приоритети (цели за седмицата);
 • месечни (една - две по-големи цели, част от основната ви цел);
 • годишни (смяна на работно място, курс по език и други).

Какъв ще е резултатът

Ще усетите промяната бързо. Умът ви ще се освободи от напрежението, което се поражда от постоянното бързане и мислене за предстоящите задачи. Ще разполагате с повече свободно време и ще постигнете много по-добри резултати в личен и професионален план.

Решение с Кеш Кредит

CashCredit е един инструмент, с който можем да си послужим, за да поемем контрол над живота си. Понякога малка сума пари под формата на заем се оказва разликата между това да живеем живота, който искаме или да сме лишени от щастие, потопени в ежедневие, което ни изпълва с неприятни чувства.

Ако сте наясно със себе си и знаете какво искате. Кеш Кредит е начин да го получите. Какво ви предлагаме ние:

 • суми до 4 000 лева;
 • срок до 24 месеца;
 • одобрение до 6 минути;
 • връщане на вноски;
 • изцяло онлайн;
 • без изискване за добро ЦКР.

Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам