Полезно

Тревогите, които трябва да изтриете сега

Натовареното ежедневие кара хората да живеят живот, който за голямо съжаление твърде често е изпълнен с тревога и стрес. В резултат от твърде много време прекарано на работа, всеки втори човек се чувства умислен, несвободен и без време за себе си.

И докато работното място поглъща на практика целия ни съзнателен живот, твърде често не сме в състояние да посрещнем дори основни разходи, което ни изпълва с отрицателни емоции.  

Кои са тревогите, които трябва да изхвърлим незабавно

Статистиката показва, че най-големият страх, с който се справяме ежедневно е страхът от бъдещето. Този страх оказва много силно отрицателно влияние върху нашата психика и понижава сериозно качеството ни на живот.

И докато всеки човек милее за здравето си и за своите любими хора, по ирония ½ от всичките ни страхове са свързани с работата, която много често не ни удовлетворява.

Експерти твърдят, че ако се освободим от страховете свързани с работата и отговорностите, ще свалим значително напрежението. Според психолози това ще повиши двойно качеството ни на живот. За целта трябва да подредим приоритетите си и да ги степенуваме по важност.

Как да ги степенуваме преди да преминем към действие

За да се почувствате по-добре и удовлетворени от живота си, психолози и финансисти съветват да изработите два списъка - един с приоритети и със страхове. В списъка със страхове трябва да опишете всичко, от което се притеснявате.

Така ще можете да видите нагледно опасенията си и да преминете към действие, а именно към изграждане на приоритети, които да ви освободят от стреса и тревогите. Ето как трябва да изглежда втория списък:

 • дневни приоритети (ангажименти за деня);
 • седмични приоритети (цели за седмицата);
 • месечни (една - две по-големи цели, част от основната ви цел);
 • годишни (смяна на работно място, курс по език и други).

Какъв ще е резултатът

Ще усетите промяната бързо. Умът ви ще се освободи от напрежението, което се поражда от постоянното бързане и мислене за предстоящите задачи. Ще разполагате с повече свободно време и ще постигнете много по-добри резултати в личен и професионален план.

Решение с Кеш Кредит

CashCredit е един инструмент, с който можем да си послужим, за да поемем контрол над живота си. Понякога малка сума пари под формата на заем се оказва разликата между това да живеем живота, който искаме или да сме лишени от щастие, потопени в ежедневие, което ни изпълва с неприятни чувства.

Ако сте наясно със себе си и знаете какво искате. Кеш Кредит е начин да го получите. Какво ви предлагаме ние:

 • суми до 4 000 лева;
 • срок до 24 месеца;
 • одобрение до 6 минути;
 • връщане на вноски;
 • изцяло онлайн;
 • без изискване за добро ЦКР.

Новини
Още
 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

 • Как да оптимизираме разходите си през зимата

  Зимата е най-красивият сезон от годината, но с настъпването и се увеличават доста от нашите разходи. Важно е да намерим вариант, при който да контролираме парите си и да не усещаме когато те драстично намалеят

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам