Полезно

Трябва ли да взема на заем от частно лице

Една от основните причини хората да се насочват към заеми от частни лица е именно отказът от банката. Ако една такава сериозна институция не може да ви се довери, то замислете се сериозно върху кредитното си досие или доходите, с които разполагате на месец. Може би те са в основата на това исканият заем да ви бъде отказан.


Предимства


Разбира се, че кредитът от лихвар спестява значително повече време и нерви. Тук обаче съществува едно „НО”, което в никакъв случай не бива да прескачате. Бъдете изключително внимателни и предпазливи, преди да подпишете какъвто и да било документ. Не забравяйте, че днес измамните кредитори са навсякъде и само при един пропуск и невнимание от ваша страна можете да потънете във финансовото блато.


Освен времето и нервите, за които споменахме, също така спестявате онзи куп бумащина, без която няма как да се разминете пред банковия служител. Днес тези финансови дружества не изискват бележки от работодател, трудови договори, извлечения от сметки или друго. Техните изисквания са изключително съкратени, така че да изберете именно тях, без да му мислите много.


За какво да внимаваме при частните заеми?


Когато в живота ви настъпи момент, в който чувствате финансова нестабилност и се нуждаете от средства, с които да запълните дупка в бюджета, то едно от основните неща е да търсите фирма, която да разполага с официален телефон, офис и да бъде регистрирана.
Ако не се чувствате достатъчно компетентни и в живота лесно успяват да ви манипулират, то съветваме ви да наемете адвокат, при подписването на документите. Така ще бъдете сигурни, че няма скрити условия или такси.


Получете нужното количество информация, относно лихвата, размера й, както и периодът на възвръщаемост на заема. Обърнете внимание дали частното лице е вписало в самия договор някаква гаранция, която да използва като обезщетение.


Какви са рисковете за частните лица?


Разбира се, всяко нещо има две страни. Както у вас тегне страх да не бъдете измамени, така и хората, отпускащи ви кредит, се страхуват да не попаднат във вашия капан. Именно поради тази причина се извършва анализ на профила на кредитополучателя, преди получаване отговора на неговото запитване.


Ако не искате да попадате в измамния кръг на лихварите, то съветът ни е да се възползвате от финансиране единствено от регистрирани фирми, като Кеш Кредит. Ние ви предлагаме съдействие в труден за вас момент и ви гарантираме, че доверявайки ни се, то автоматично печелите на ваша страна коректен съюзник. Можете да се свържете с нас онлайн или чрез телефон 088 20 088.


Новини
Още
  • Отпускане на бързи кредити

    Това е един перфектен и бърз начин да се справите с изникнала изневиделица финансова ситуация, за която личните ви средства не достигат.

  • Просрочен кредит

    В никакъв случай не трябва да се поддаваме лесно на изкушенията, които ни вкарват в допълнителни разхищения, освен ако те наистина не са много важни за нас.

  • Краткосрочни заеми за забавления

    Емоционалните и положително заредени дейности са цел на много хора и дори да нямат изискваните за това финансови сили, те намират начин да ги направят с помощта на бързи кредити.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам