Полезно

Великден идва. Дайте си почивка

Великден идва, а заедно с него става все по-неудържимо и желанието да се отдадем на заслужена почивка и ваканция. Става така, че се появяват неустоими предложения за пътувания и нощувки в луксозни хотели, за които обаче не сме готови. От Кеш Кредит ни уверяват, че няма за какво да се притесняваме, а трябва да се доверим на компанията и смело да планираме свободните си дни.

Кога ще се празнува Великден през 2019

Всяка година датата, на която се посреща Великден, е различна. Така например, през 2019 година това е 28 април или последната неделя от месеца.

Съответно за тези, които са решили да излязат от традицията и да прекарат празниците си на почивка извън града или в чужбина, почивните дни са петък, събота, неделя и понеделник.

Това лесно може да се съчетае с добавяне на отпуск преди или след това, като по този начин можете да си организирате една невероятна екскурзия от около седмица.

Какви са традициите

Ако от друга страна сте традиционалисти, тогава великденските празници идват с някои доста интересни особености. Най-популярните от тях са:

 • великденският пост през 2019-та година започва след 10 март, като се изключва изцяло консумацията на всякакъв тип животински продукти;
 • боядисват се яйца, като това е един от най-характерните ритуали за празника. Денят, в който се прави това е четвъртък;
 • приема се, че на този ден хората трябва да носят нови дрехи;
 • в полунощ между събота и неделя, непосредствено преди Великден, се обикаля църквата три пъти за здраве със запалена свещ. След това свещта се отнася до дома.

Защо трябва да планираме великденската си почивка по-рано

По времето около Възкресение Христово се реализират голям брой екскурзии, за което благоприятна среда оказват по-големият брой почивни дни. За да имаме възможност да се възползваме от многобройните оферти около големия християнски празник обаче, трябва да планираме почивката си по-отрано.

По този начин не само ще бъдем сигурни в това, че ще има свободни места, за да реализираме почивката, която искаме, но също така и ще разполагаме с достатъчно време, за да съвместим плановете си с тези на нашия партньор предварително.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

За съжаление, не винаги разполагаме с необходимите финансови средства в момента, в който се нуждаем от тях. За да не пропускаме интересни предложения и за да се възползваме максимално, CashCredit ни дава възможността да изтеглим необходимата сума.

Бързите кредити за почивки се отпускат именно с предназначение да се възползвате от атрактивна за вас оферта, а условията по тяхното погасяване включват изключително атрактивен и нисък лихвен процент, гъвкави погасителни планове и много други.


Новини
Още
 • Чат ботове - какво представляват и как се ползват

  Чат ботовете напоследък станаха изключително популярни и се използват все по-широко в компании, където общуването с клиентите е част от бизнеса. Те много успешно изместват истинските служители, а качеството на онлайн услугите така се повишава.

 • Пътуването по света е приключение, а не само лукс

  Всеки човек има желанието да обиколи колкото се може повече места по света, но за съжаление, това често остава единствено във фантазиите на повечето от нас. Едновременно с това, животът бързо се променя...

 • Кредити с лошо ЦКР - какви са опасностите

  Често се коментират въпроси, свързани с Централния кредитен регистър, което е продиктувано от нуждата на хората да теглят кредит с една или друга цел. Това което предопределя дали ще бъдете финансирани или не, в повечето случаи ...

 • Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

  На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам