Полезно

Защо онлайн кредитите са за предпочитане

Ако сте наблюдавали тенденциите през последните няколко години, най-вероятно сте забелязали, че има ясно изразена насоченост към увеличаване процента на онлайн заемите.

Освен това, вероятно сте обърнали внимание, че по-голямата част от тях се отпускат именно от небанкови финансови институции. Какво представлява тази форма на финансиране и какви са нейните предимства, ще разберете на следващите редове.

Какво представляват онлайн кредитите

Онлайн кредити са сравнително нова форма на финансиране, която се оказва един от най-атрактивните начини да решим финансовите проблеми, особено когато спешно се нуждаем от малка или средна по размер сума пари.

Това е вид бързи кредити, които се отпускат от небанковите финансови институции, а сумите обикновено са предназначени за посрещане на разходи с най-често битов характер. Парите могат да послужат за най-различни цели, които варират от плащане на сметки до ремонтиране на жилището или автомобила.

Какви са предимствата

Онлайн кредитите се отличават това, че притежават редица предимства. Независимо какви са вашите приоритети, те със сигурност по един или друг начин ще ви привлекат. Ето на кратко основните фактори, които ги правят толкова атрактивни:

 • условията по тях са доста атрактивни;
 • не могат да бъдат конкурирани по отношение на бързината;
 • лихвените проценти са все по-ниски и като цяло са винаги фиксирани;
 • сроковете за погасяване могат да бъдат доста гъвкави, което позволява високо ниво на персонализация.

Как да отговаряме на условията

Не е трудно да се отговори на условията по онлайн кредитите, тъй като те са доста лесни за покриване. Основно изискване е да имате постоянна работа, тъй като при тази форма на финансиране не се търси гарант, който да обезпечи вашия заем.

Друго задължително условие е да притежавате собствена банкова сметка, по която да получите своя заем. Той не може да бъде преведен по сметка на друг човек. Освен това, нека не забравяме, че това е онлайн финансиране, тоест вие няма да посещават офис на компанията.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Когато говорим за заем изцяло по интернет, CashCredit няма абсолютно никаква конкуренция. Това прави компанията лидер на онлайн пазара в България, като все повече потребители се възползват от техните услуги.

Причината е, че Кеш Кредит предлага едни от най-добрите условия, изразяващи се в ниски лихви и условия, които лесно могат да се адаптират към потребителите.


Новини
Още
 • 5 съвета при лошо ЦКР

  Съвременният начин на живот до голяма степен може да се опише като живот на кредит. Дали имате добро или лошо ЦКР може да е разликата между това дали ще получите заем за къщата или апартамента на мечтите си, за колата която ...

 • Да уловиш момента

  Икономиката винаги е била и ще бъде динамична. Постоянно променящата се икономическа конюнктура в страната, в Европа и по света непрекъснато размества пластовете на икономиката, а заедно с това непрестанно се появяват ...

 • Изненада, имате непредвидени разходи

  На всеки се е случвало (а най-вероятно ще се случва от време на време и в бъдеще) да се изправи пред ситуацията на неочаквано възникнал непредвиден разход. Колкото и да се стараем това никога да не се случва, много често ...

 • Как да управляваме най-ценния човешки ресурс - времето

  Времето е най-ценният ресурс, с който разполагаме. За съжаление, отношението ни към него е сякаш то е абсолютно безкрайно и неограничено. Инвестирането му в правилната насока обаче може да ни позволи да реализираме повече от ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам