Ремонт на жилище с кредит

25 ЮЛИ 2018

Лятото е сезонът на „освежаването“ и много хора в България започват да освежават и реновират своите апартаменти или къщи. Резонно това коства и финансов ресурс, който е необходим, за да гарантираме крайното си удовлетворение от получения резултат.

Напоследък все повече хора избират бързи потребителски заеми от небанкови кредитни организации, за да финансират летните си планове по отношение на дома си. Това се оказва удобен и прагматичен вариант, когато събраните от нас средства за целта се окажат недостатъчни.

Колко пари са нужни за основен ремонт

Това е въпрос, който за жалост няма еднозначен отговор. Всичко варира според вашето жилище, плановете, материалите, реализацията и други субективни фактори, които влияят пряко или косвено на вашите планове.

Подобно освежаване на апартамента в масовия случай може да струва от няколкостотин до няколко десетки хиляди лева. Според ситуацията можете да потърсите бърз заем за „освежаване“ на дома, с който да допълните вече планирания бюджет, ако сте решили да инвестирате малко повече пари, за да получите значително по-приятен резултат.

Пари назаем за реновиране на жилище – реализъм или фикция

Поради по-горе описаните причини по отношение необходимия бюджет за реновиране на елементи от нашия дом, то невинаги един онлайн бърз кредит за ремонт решава всички проблеми. Този тип финансиране за поддръжка на дома е вариант в редица случаи, но в други не е приложим, тъй като говорим за наистина сериозни разходи.

Добра идея да потърсите помощ от Кеш Кредит, е когато имате конкретен проблем, който да решат тези средства, а не просто с идеята да правите скъпо цялостно освежаване. Вторият тип идеи често излизат извън контрол и разходите набъбват в пъти от първоначално планираното.

Благодарение на ясния план ще можете да се справите с конкретни предизвикателства в рамките на получения бърз заем като например:

  • Смяна на плочките в банята;
  • Монтаж на нов паркет;
  • Покупка на нов диван и/или фотьойли;
  • Нови тапети или боядисване с цел освежаване;
  • Нова мивка, тоалетна и вана;
  • Подмяна на битови електроуреди като перални, бойлери и т.н.

Обективната оценка за необходимия ни ресурс за завършване на „освежаването“ ще ни помогне да приключим всичко в срок и в рамките на планирания бюджет, без да се налага допълнително финансиране.

Знаете ли че...

95% от ремонтите на жилища в България не приключват в плановия срок, а в над 90% от случаите собствениците надскачат планирания предварително финансов ресурс.

Избирайки услугите на CashCredit, вие ще имате възможност да кандидатствате и да бъдете одобрени за онлайн кредит само за 6 минути, а размерът може да достигне 2000 лв. – сума, която лесно би била достатъчна, ако сте проучили предварително колко би коствало всичко накрая.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.