Всичко за заемите с бързо одобрение от Кеш Кредит

06 СЕПТЕМВРИ 2017

Една от най-известните и коректни небанкови институции е Кеш Кредит. Фирмата предлага светкавично отпускане на исканите от вас парични средства. Всичко се случва в рамките на 6 минути. Звучи страхотно, нали? Можете да се възползвате от тегленето на средства в размер от 100 до 2000 лева. Единственото, което се изисква от вас, е да представите документ за самоличност.


Можете да кандидатствате по удобен за вас начин – онлайн, на телефон 0800 20 088, във Viber или в някой от нашите офиси, намиращи се на територията на страната. Разполагаме със 70 на брой офиси, разположени в едни от най-големите градове и не преставаме да се развиваме. Освен в България, ние работим и в други големи и велики страни в Европа, Африка, Азия и Близкия изток.


Колко кредита мога да изтегля


Това е един от основните въпроси, задавани от потребителите. За да бъдем максимално полезни на онези от вас, които се интересуват от това колко заема могат да изтеглят от нас, то ние ще им отговорим - един. Всеки потребител, независимо от това колко необслужени задължения има към останалите дружества, ако в тази фирма имате текущ дълг, няма как да се възползвате от повторен заем.


Това са част от условията на компанията, които можете да прочетете на страницата. В случай, че имате някакви допълнителни въпроси, то съветваме ви да не се колебаете, а да се свържете със служител на посочения телефонен номер, който ще отговори на всяко ваше запитване.


Мога ли да получа заем от КешКредит, ако вече имам задължение в друга компания


Да, вие можете да се възползвате от услугите на нашата компания, независимо от броя на задълженията ви към останалите фирми за микрокредитиране. Ние сме склонни да подадем ръка на всеки един, гласувайки му доверие, което се надяваме с времето той да оправдае. Не взимаме под внимание факта, че имате текущо задължение към друга фирма, тъй като допускаме за вероятно човек да изпадне наистина в затруднена ситуация, която го принуждава да тегли пари на заем от няколко места.


Искате ли да се чувствате независими и свободни да живеете живота си така, както на вас самите ви харесва? Ние ви предлагаме изключителната възможност сами да се справяте с проблемите си, независимо от тяхната сложност. Нуждаете се от свежи пари, с които да запълните дупка в бюджета си? Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да съжалявате за направения избор.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?