Защо не ме одобрихте за кредит

04 СЕПТЕМВРИ 2017

Днес тегленето на бърз заем е услуга, която добива все по-голяма популярност. Като резултат от финансовата криза много семейства се сблъскват с нищетата и мизерията и това ги принуждава да се възползват от микрокредитирането, което всъщност има за цел да им подаде ръка в труден момент.


Един от основните въпроси, задавани от кредитоискателите, е свързан с това защо не са одобрени за исканата сума. Причините за това са няколко:

 

  • Лоша кредитна история;
  • Непогасени задължения към други компании;
  • Липса на лични документи;
  • Няма навършени 18 години;
  • Без постоянен адрес на територията на страната;
  • Липса на трудов договор;
  • Друго.


Тези и още много други могат да се окажат причините, за да бъде отхвърлена вашата кандидатура. Най-често срещаният отказ е резултат от влошеното кредитно досие на кандидатстващото лице. Именно затова ние ви съветваме да бъдете стриктни и изрядни, когато вземате пари назаем. Обслужвайте кредитите си редовно, за да може след време отново да се възползвате от услугата, когато се налага.


Мога ли да кандидатствам отново?


Всеки гражданин получава възможността да кандидатства толкова пъти, колкото сам той пожелае. Това, че дадено небанково дружество ви заяви отказ съвсем не значи, че друга фирма, изпълняваща същата дейност няма да одобри вашата кандидатура. Ако искате да не губите излишно време, а да получите парите си в най-кратки срокове, то съветът ни е да се възползвате от услугите на Кеш Кредит.


Вероятността да не бъдете одобрени за искания от вас заем, е минимална. Тази институция е в готовност да подаде ръка на всеки един, който се нуждае от подкрепа и финансова помощ. И запомнете, че човек няма наложена норма за брой кандидатствания за заем.


За какъв период от време мога да кандидатствам отново?


Ако в този момент попълните онлайн формуляра и ви бъде отказана заявката, то секунди след това можете да опитате късмета си на друго място. Не забравяйте, че някои от институциите имат далеч по-строги правила и условия в сравнение с останалите. Поради тази причина ви съветваме да си набележите няколко фирми, от които да поискате бързи пари.


Ние от Кеш Кредит сме в готовност да ви съдействаме и да одобрим вашата кредитна заявка, защото вярваме, че човек, който използва този тип услуги, е достигнал дъното на финансовото блато и се нуждае от помощ. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.