Защо онлайн кредитите са за предпочитане

3 ЯНУАРИ 2019

Ако сте наблюдавали тенденциите през последните няколко години, най-вероятно сте забелязали, че има ясно изразена насоченост към увеличаване процента на онлайн заемите.

Освен това, вероятно сте обърнали внимание, че по-голямата част от тях се отпускат именно от небанкови финансови институции. Какво представлява тази форма на финансиране и какви са нейните предимства, ще разберете на следващите редове.

Какво представляват онлайн кредитите

Онлайн кредити са сравнително нова форма на финансиране, която се оказва един от най-атрактивните начини да решим финансовите проблеми, особено когато спешно се нуждаем от малка или средна по размер сума пари.

Това е вид бързи кредити, които се отпускат от небанковите финансови институции, а сумите обикновено са предназначени за посрещане на разходи с най-често битов характер. Парите могат да послужат за най-различни цели, които варират от плащане на сметки до ремонтиране на жилището или автомобила.

Какви са предимствата

Онлайн кредитите се отличават това, че притежават редица предимства. Независимо какви са вашите приоритети, те със сигурност по един или друг начин ще ви привлекат. Ето на кратко основните фактори, които ги правят толкова атрактивни:

  • условията по тях са доста атрактивни;
  • не могат да бъдат конкурирани по отношение на бързината;
  • лихвените проценти са все по-ниски и като цяло са винаги фиксирани;
  • сроковете за погасяване могат да бъдат доста гъвкави, което позволява високо ниво на персонализация.

Как да отговаряме на условията

Не е трудно да се отговори на условията по онлайн кредитите, тъй като те са доста лесни за покриване. Основно изискване е да имате постоянна работа, тъй като при тази форма на финансиране не се търси гарант, който да обезпечи вашия заем.

Друго задължително условие е да притежавате собствена банкова сметка, по която да получите своя заем. Той не може да бъде преведен по сметка на друг човек. Освен това, нека не забравяме, че това е онлайн финансиране, тоест вие няма да посещават офис на компанията.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Когато говорим за заем изцяло по интернет, CashCredit няма абсолютно никаква конкуренция. Това прави компанията лидер на онлайн пазара в България, като все повече потребители се възползват от техните услуги.

Причината е, че Кеш Кредит предлага едни от най-добрите условия, изразяващи се в ниски лихви и условия, които лесно могат да се адаптират към потребителите.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?