Как да кандидатствам

Всеки може да кандидатства за кредит при нас! Ако си над 18 години и имаш валидна лична карта, заповядай в офисите ни в цялата страна или кандидатствай за кредит онлайн.

Не забравяй да носиш в себе и мобилен телефон – на него ще получиш решението за своя кредит за не повече от 6 минути. С Кеш Кредит имаш най-бързото одобрение на пазара!

Можеш да избираш между КЕШ НА ДЕН и КРЕДИТНА ЛИНИЯ.

КРЕДИТНА ЛИНИЯ до 2000 лв.
КРЕДИТНА ЛИНИЯ е потребителски кредит на стойност от 200 до 2000 лв. с равни месечни вноски и срок на погасяване от 1 до 18 месеца. Разгледай нашия погасителен план. Там са посочени всички комбинации от сума, срок и вноска. Избери подходящия за теб продукт, като го съобразиш с възможностите си за плащане. За добрите си клиенти предоставяме преференциални цени!

Ако ползваш Кеш Кредит за пръв път, е важно да знаеш, че кандидатстването е еднократно. Заедно с одобрението за кредит получаваш и предварително одобрение за кредитен лимит. Това е максималната стойност, до която можеш да усвояваш свободно, без да е необходимо да изчакваш ново решение. Подписваш рамков договор и можеш да усвояваш лесно само с SMS или онлайн.

Изпрати съобщение с желана от теб сума и срок на кратък номер 1020 и ще преведем сумата по твоята карта в работното време на твоята обслужваща банка.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН


КЕШ НА ДЕН до 399 лв.
КЕШ НА ДЕН е малък кредит в размер от 100 до 399 лв. със срок за връщане до 30 дни. В зависимост от индивидуалните си нужди можеш да вземеш кредита във вариант 100 лв., 150 лв., 200 лв., 250 лв., 300 лв., 350 лв. и 399 лв. Продуктът е създаден специално, за да ти предостави бързи пари до заплата, така че да можеш да реагираш светкавично и да покриеш експресно моментните си финансови разходи. КЕШ НА ДЕН няма такси за обслужване и предсрочно погасяване, а одобрението става както обикновено – до 6 минути. Кандидатстването е изцяло онлайн, само с няколко клика и електронно подписване на договора, а парите можеш да получиш директно по банковата си сметка.

Продукти
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам