Как да върна кредита си?

В Кеш Кредит ти предоставяме всички удобства, за да можеш да спазиш сроковете си за плащане на вноски, без да се притесняваш дали, кога и как може да стигнеш до някой от нашите физически офиси.

Ние ценим здравето и спокойствието на своите Клиенти. Ето защо ти предоставяме не само възможността за дистанционно кандидатстване и усвояване на кредит.
 
Освен това сме улеснили и процеса за плащане на вноски по вече взет кредит. Отдавна може да погасиш суми през онлайн банкирането си, чрез превод по сметката ни в РАЙФАЙЗЕНБАНК по:
IBAN: BG88RZBB91551000677842
BIC: RZBBBGSF
 
Ако обаче нямаш тази възможност или искаш да избегнеш междубанковите такси, препоръчваме да използваш опциите за заплащане през нашия сайт.

На този етап имаш две основни опции за заплащане на вноска през сайта ни:

1. Погасяване на вноска без регистрация
До тази опция може да достъпиш от тук.

Споделяй безценно време с любимите хора вкъщи и бъди социално отговорен. Последвай тези лесни стъпки и съвети, за да изпратиш вноската си при нас.

2. Регистрирай се или влез в профила си
Последвай този бърз линк или избери бутона „Вход“ от горния десен ъгъл на сайта.

 *Съвет: Използвай за първоначална регистрация мейл адрес, който често преглеждаш и чиято парола помниш. Ще бъде необходимо да я потвърдиш през него. Изчакай нашето съобщение, за да потвърдиш и продължиш.

След като веднъж си създал профил в нашата система, може да избираш как да влезеш. Ако не ти се отдава да помниш сложни пароли, ние ти предлагаме още по-лесни варианти.

  • През бутона “Вход с лице” е достатъчно да застанеш пред камерата на компютъра си (ако си на десктоп) или да разрешиш включване на селфи камерата на телефона си (ако си избрал мобилен достъп) Този начин за вход е валиден само за повторни клиенти на компанията.

*Съвет: Независимо дали си нов или съществуващ потребител, увери се, че твоят ЕГН е въведен правилно в настройките на профила. Ако не е – въведи го и потвърди чрез бутона “ЗАПИШИ”.

Изчакай да се зареди твоята страница за управление
Ако вече имаш активен кредит, на екрана ще се появи зелено поле с потвърждение.

Влез в панела “Моят кеш”

Избери какво искаш да платиш  от “Моите задължения”
Увери се, че си наясно с нашите общи условия и след това потвърди съгласие. Когато го отбележиш, ще активираш бутона “ПЛАТИ” и той ще светне в зелено. Натисни го, за да продължиш. Това ще те отведе на защитена страница, собственост на партньорите ни от ePay.bg.
Ако имаш въпроси, не забравяй, че може да ги зададеш и в нашият чат на сайта, във Facebook Messenger, на безплатен номер 0800 200 88 или през опцията за Live Chat на страницата ни.

Завърши плащането
Ако вече имаш създаден профил в ePay.bg, може да го използваш за погасяването, но това не е задължително. Достатъчно е да разполагаш с данните на твоята дебитна или кредитна карта. Системата работи както с VISA, така и с MasterCard. Попълни внимателно всички полета и приключи плащането според инструкциите на екрана. Изчакай потвърдителното съобщение, за да завършиш процеса.

Съвет: Независимо кой начин на плащане предпочиташ, увери се предварително, че в сметката ти има достатъчна сума, за да покриеш избраната вноска. При недостатъчна наличност плащането няма да е успешно.

Чрез редовни вноски да трупаш точки за лоялната ни програма. С тях може да вземеш подарък за теб или твой любим човек. В нашия Кеш Клуб каталог те очакват дори някои полезни за извънредната ситуация награди.

Отдавна проявяваме разбиране и солидарност към своите клиенти, затова, ако успееш да погасиш месечната си вноска до 15 дни след падежа, ще получиш пълния размер на точките, които ѝ съответстват въпреки закъснението.

Може да разбереш повече за всички тези възможности и да зададеш допълнителни въпроси на безплатен номер 0800 200 88. Колегите от центъра ни за обслужване ще се радват да съдействат. Както доказва и поредната ни награда в тази област, ние се стараем винаги да зпазваме високи стандарти за грижа за нашите клиенти. Бъдете защитени онлайн заедно с нас.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.