Как да взема/върна?

 • Кандидатствай в сайта - само в 3 стъпки

  Кандидатствай в сайта - само в 3 стъпки

  Регистрирай се на сайта ни, избери сумата и срока, за който искаш кредита. Попълни личните си данни и ни кажи как ти е най-удобно да получиш парите си - в наш офис или директно по банковата ти сметка. Потвърди документите и до 6 минути ще имаш отговор от нас. Виж детайлна информация тук.

 • Кандидатствай през Viber

  Кандидатствай през Viber

  Вече можеш да кандидатстваш за кредит през Viber от своя телефон или компютър. Напиши в търсачката на Viber: „Cash Credit“, влез в нашия профил и избери опцията за чат. Нашият чат бот е винаги на разположение за разговор – с негова помощ можеш и да кандидатстваш за кредит. Ще те напътства стъпка по стъпка, а след получаване на одобрение ще можеш да получиш парите си в наш офис. Кандидатствай тук : viber.com/cashcredit

 • Кандидатствай в офис на Кеш Кредит

  Кандидатствай в офис на Кеш Кредит

  Виж на картата кой офис е най-близо до теб, имаме над 70 в цялата страна. Заповядай – нашите консултанти с удоволствие ще ти обяснят всичко, което те интересува, и ще ти помогнат, ако се налага. После ти трябват най-много 6 минути. Толкова отнема решението – най-бързото на пазара. Носи си телефона, защото там ще получиш решението си и код за потвърждение. 

 • Вземи в офис на Кеш Кредит

  Вземи в офис на Кеш Кредит

  Ако дойдеш в наш офис, е необходимо да представиш кода за усвояване, който ще получиш като SMS заедно с решението за одобрение на своя мобилен телефон. Там ще получиш парите си на момента в брой. Намери най-близкия до теб офис от нашата карта.

 • По банкова сметка за Кредитна линия

  По банкова сметка за Кредитна линия

  Подпиши рамков договор за кредит и ще можеш да получаваш моментално суми по банковата си сметка, без да се притесняваш за личните си данни. Кеш Кредит е администратор на лични данни, регистрирани сме в Комисията за защита на личните данни /КЗЛД/. След това усвояваш в рамките на кредитния си лимит по IBAN само с няколко клика или с изпращане на SMS.

 • По банкова сметка за кеш на ден

  По банкова сметка за кеш на ден

  При кандидатстване онлайн и избор за получаване на сумата по твоята банкова сметка, ще получиш SMS с код за усвояване. Въведи кода в сайта ни, за да потвърдиш кредита. Това ти позволява 100% дистанционно усвояване на кредита.

 • В сайта или в офис на Кеш Кредит

  В сайта или в офис на Кеш Кредит

  Можете да платите в нашия сайт с кредитна или дебитна карта или:

  Намерете най-близкия офис на Кеш Кредит

 • По банкова сметка

  По банкова сметка

  в Райфайзенбанк (IBAN: BG88RZBB91551000677842, BIC: RZBBBGSF)

 • При партньор

  При партньор

  В обектите на Lafka, на КешТерминал или в офис на EasyPay без допълнителни такси

За какво може да използваш заема от Кеш Кредит? 

Парите са си твой, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

 1. Кредит за автомобил : Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 
 2. Кредит за лечение и зъболекар : Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 2000лв директно в своята банкова сметка.
 3. Почивка на кредит : Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 2000лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.
 4. Смартфон на кредит : Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 2000лв и кандидатствай за заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.
 5. Техника на кредит : Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 399лв. или Кредитна линия до 2000лв. и сбъдни желанията си!
 6. Кредит за теб : Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит. Рефинансиране на кредит, Бърз заем за пенсионери, Парични преводи, Заем за първия учебен ден или Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 2000лв.

Виж още: Лоялна програма за клиенти, Промоции, Как да взема кредит онлайн, Кредит през Viber, Кредит до 2000лв. през Facebook, Доведи приятел и спечели пари или научи повече от нашия блог

ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Още въпроси
 • Когато дойде падежната дата на всяка вноска по кредита ти, ние ще те уведомим с sms. Можеш да внесеш вноската си по няколко начина – избери сам най-удобния за теб.
  Предлагаме ти възможност да платиш:

  • в сайта ни с дебитна или кредитна карта
  • в наш офис
  • в обект на Lafka
  • на КешТерминал
  • в офис на EasyPay
  • по банков път в нашата сметка в РАЙФАЙЗЕНБАНК –
   IBAN: BG88RZBB91551000677842, BIC: RZBBBGSF.


  Можеш да намериш повече информация тук.

 • Кеш Кредит можеш да намериш във всички по-големи градове в цялата страна. Към момента имаме над 70 офиса в България. Градовете и адресите може да видиш на страница Офиси Кеш Кредит.

 • Вземи парите за минути – направи го в три лесни стъпки:

  1. Регистрирай се или Влез в профила си от тук
  • Разгледай индивидуалните условия, които ти предлагаме в зависимост от актуалната ни кампания и нивото ти на лоялност
  • Ще видиш вноската си (няма да платиш нито лев повече) – можеш да я съобразиш със своите възможности, като промениш срока на плана си за погасяване
  2. Попълни личните си данни и избери как да получиш парите – директно по банковата си сметка (IBAN), в наш офис в брой или в каса на EasyPay
  • Потвърди документите си
  • До 6 минути ще получиш отговор чрез sms дали си одобрен
  • Ако си избрал да получиш сумата по банкова сметка – въведи кода за усвояване, който получи с sms, тук в сайта
  3. Сумата те чака, получаваш я моментално

  ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам