Кредит на момента от 200 до 2000 лв.

0 лв.
0 вн.
Сума Срок
Избрана сума
Срок на кредита

Месечна вноска

* В посочените стойности е включен размерът на обезпечението.

Кредит НА МОМЕНТА от 200 до 2000 лева

Изключително бърз кредит при спешна нужда за период до 24 месеца


  • Облекчен процес при кандидатстване
  • Без изискване за официален доход
  • Без значение от трудов стаж
  • Шанс за одобрение при влошена кредитна история

Кредит НА МОМЕНТА от 200 до 2000 лева

Изключително бърз кредит при спешна нужда за период до 24 месеца

  • Облекчен процес при кандидатстване
  • Без изискване за официален доход
  • Без значение от трудов стаж
  • Шанс за одобрение при влошена кредитна история

Защо да избереш Кредит на момента до 2000 лв.?

Изцяло онлайн кандидатстване

Без изискване за доход

Само срещу лична карта

Picture

Кредит на момента до 2000 лв.

Кредит НА МОМЕНТА е бърз кредит, който се предоставя без никакви изисквания и е подходящ за всеки, който има нужда от изключително спешни средства, веднага. Решението по кредита се получава само до 6 минути. Подходящ е и за хора с влошена кредитна история.
Кеш Кредит дава възможност на клиентите си за допълнителни услуги по кредита, като предоговаряне, разсрочване, рефинанс. При плащане навреме има и КешБек до 100 лв. в брой или под формата на отстъпка в края на периода. Достъпен е онлайн, по телефон, в офисите на Кеш Кредит.

Финансов пример, за кредит „На момента“ със стойност от 500 лв. и срок от 6 месеца:
При усвояване на кредит със стойност 500 лева, за 6 месеца, годишният процент на разходите (ГПР) е 42.24% Месечната вноска е 186.00 лева с гаранция, като годишният лихвен процент (ГЛП) възлиза на 36% . Общата сума за връщане е 1116,00 лева. Този продукт се предлага със срок от 1 до 24 месеца за суми от 100 до 2000 лева и максимално ГПР 49,90%.

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.