Обединение на кредити

0 лв.
0 вн.
Сума Срок
Избрана сума
Срок на кредита

Месечна вноска

* В посочените стойности е включен размерът на обезпечението.

Кредит ОБЕДИНЕНИЕ от 1000 до 6000 лева

Кредитно решение за срок от 3 до 24 месеца за клиенти с финансов профил:


  • Редовно обслужване на кредитни задължения
  • За кредити от небанкови институции
  • С повече от 2 кредита
  • Работа на трудов договор

Кредит ОБЕДИНЕНИЕ от 1000 до 6000 лева

Кредитно решение за срок от 3 до 24 месеца за клиенти с финансов профил:

  • Редовно обслужване на кредитни задължения
  • За кредити от небанкови институции
  • С повече от 2 кредита
  • Работа на трудов договор

Защо да избереш Обединение на кредити?

Една вноска за всички кредити на изгодна цена

Директен превод по сметката на кредиторите ти

Изцяло онлайн кандидатстване

Picture

За Обединяване на кредити

Услугата „Обединяване на кредити“ е за суми от 1000 до 6000 лв. Тя осигурява лесен и удобен начин да намалите  месечните си разходи. Ако имате няколко  кредита към небанкови институции, обединете ги в един. Така заплащате само една месечна вноска, на по-изгодна цена, на една дата, с една лихва и главница. Наличието на по-малко на брой кредити обслужвани навреме, повишава кредитната  оценка, а в последствие дава достъп до по-високи суми и одобрение. 
Погасяването се случва директно от Кеш Кредит по сметките на кредиторите. За целта е необходимо да представите "Удостоверия за актуален дълг". 
Създай своя профил, за да може да се възползваш от персоналните оферти, които Cash Credit ще изготви специлано за теб.

Други уникални предимства са, че средствата за погасяване няма да бъдат теглени автоматично от месечното възнаграждение, а всички парични задължения ще се превеждат към една финансова институция при по-изгодни условия. Така ще имате не само повече време за себе си, но и повече пари да осъществите всичките си планове.
Спечели, като връщаш с Cash Back!
Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит, с която всяка събрана точка при коректно плащане на вноските по кредит, носи реална парична стойност.
Прочети повече тук.

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.