Кредит за пенсионери

0 лв.
0 мес.
Сума Срок
Избрана сума
Срок на кредита

Месечна вноска

Кредит за ПЕНСИОНЕРИ от 200 до 1000 лева

Специално кредитно решение за срок от 2 до 12 месеца за клиенти с финансов профил:


  • Редовно обслужване на кредити
  • Без възрастово ограничение
  • Регистрация, като пенсионер в НОИ
  • Без забави по други кредити

Кредит за ПЕНСИОНЕРИ от 200 до 1000 лева

Специално кредитно решение за срок от 2 до 12 месеца за клиенти с финансов профил:

  • Редовно обслужване на кредити
  • Без възрастово ограничение
  • Регистрация, като пенсионер в НОИ
  • Без забави по други кредити

Защо да избереш Кредит за пенсионери

Удобно кандидатстване на сайта, по телефона или в офис

Специална цена

CashBask - пари за лоялни клиенти

Picture

За Кредит за пенсионери

Специалният продукт за пенсионери дава възможност за изгоден кредит от 200 до 1000 лева със срок на погасяване  от 2 до 12 месеца. Ако сте регистрирани в НОИ, като пенсионери, можете да се възползвате от краткосрочен кредит и да получите пари, докато чакате пенсията си. Така ще покриете битови сметки, медицински разходи, ще посрещнете спокойно неочавани разходи през месеца.
Спечели, като връщаш с CashBack!
Новата услугата CashBack, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит, с която всяка събрана точка при коректно плащане на вноските по кредит, носи реална парична стойност. Прочети повече  тук.
Създай своя профил, за да може да се възползваш от персоналните оферти, които Cash Credit ще изготви специлано за теб.

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?