Кредит за стартиране на нов бизнес

Когато вашият бизнес спешно се нуждае от финансиране, пред вас стоят редица важни въпроси. Сред тях са такива моменти, като например от къде да изтеглим парите, колко точно са ни необходими, къде са най-изгодни условията и как да спестим максимално много време.

Какви са изискванията за бизнес кредит

В зависимост дали парите са ни необходими за бизнес цели или за лично ползване, изискванията могат да варират в много широки граници. Тук трябва да се отбележи и размерът на заема, който при бизнес кредитите може да бъде много по-голям.

Независимо дали се нуждаем от пари за закупуване на стоки, които след това да предложим на нашите клиенти или пък за да закупим ново (съответно, да ремонтираме старо оборудване), сумите тук трябва да са доста по-големи.

Как може да го изтеглим

Най-предпочитани днес са финансовите институции (банкови или небанкови), които предлагат възможността за теглене на кредит онлайн. Така се спестява изключително много време, като в някои случаи сумата можете да получите до броени минути.

Това е най-лесният начин, по който да финансирате своята дейност, особено когато времето ви притиска за да платите задълженията си към доставчици, служители и други институции.

Необходимо е избраната от вас кредитна институция да притежава удобна за ползване система. Това е важно условия, което ще ви позволи лесно да определите параметрите и условията, така че да отговарят максимално много на вашите потребности.

Какви са ограниченията

Много често става така, че бързината на отпускане на средствата е за сметка на размерите на заема. Компаниите, които са заложили на скорост, най-често предлагат малки размери и кратки срокове.

По отношение на изискванията трябва да се каже, че те са по-скоро стандартни и опират до там, чер кандидатите за финансиране трябва да могат да обезпечат с доходите си изтеглената сума.

Защо да изберем Кеш Кредит

Едно от имената, които се отличават с доста атрактивни условия на финансовия пазар е това на Кеш Кредит. Компанията предлага изключително атрактивни условия за небанково кредитиране, като се откроява на фона на останалите в сектора с редица преимущества.

Кандидатстването се осъществява изцяло по интернет, като отговорът на вашето запитване идва до 6 минути. Това условия е трудно за покриване и се броят на пръсти тези, които могат да го предложат.

Ниските лихви са още един момент, който значително облекчава процедурата, особено когато настъпи момент за погасяване на задълженията. Трябва да се има предвид, че при кандидатстване се дава пълна яснота за това какви ще са вашите задължения. На кратко, в Кеш Кредит получавате:

  • отговор до 6 минути;
  • суми до 10 000 лева;
  • гъвкави погасителни планове;
  • прозрачни условия;
  • облекчени критерии за одобрение.
  • специални продукти
Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.