Кредит за държавни служители

0 лв.
0 мес.
Сума Срок
Избрана сума
Срок на кредита

Месечна вноска
Общо за връщане
Потребителска оценка (от 0 потребители)

Защо да избереш Кредит за държавен служител?

Удобно кандидатстване, изцяло онлайн

Отстъпки до 25%

Специална цена за теб, като държавен служител

Picture

За теб като държавен служител

Най-новият ни кредит е предназначен специално за държавни служители и е с до 25% отстъпка. За тези, които искат да погасят неотложни сметки или просто да се поглезят, кредитът е вече факт! Всеки държавен служител може да кандидатства за до 5000 лева кредит между 4 октомври и 31 декември 2021 г. и освен по-добрите условия и преференциалната цена, има шанса да стане и един от тримата късметлии, които ще спечелят 13-та заплата! С нея човек несъмнено ще може да му отпусне края и спокойно да си изкара остатъка от годината.

Освен това, ако ни препоръчаш на колега и той също успешно усвои кредит, ти получаваш паричен бонус от 40 лв., а той – по-добри условия по кредита. Накратко – и двамата печелите! Двойната печалба ще ви направи още по-добри приятели в живота и още по-близки колеги в работата. Защото, ти и твоята професия сте важни и го заслужавате!

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.