Специален продукт при отпуск по майчинство

Специални цени
Без обезпечение
За лица в отпуск по майчинство
Преференциално кредитиране при отпуск по майчинство

С цел да осигури на всяко семейство нужното спокойствие за пълноценно отглеждане на дете, Кеш Кредит разработи нов продукт, предоставящ финансиране до 2000 лв. при отпуск по майчинство.

Специална цена и преференциални условия за ползванеса сред предимствата, които осигуряваме за подпомагане на семействата в периода на отглеждането на своето дете.

Майчинството е време, изпълнено с прекрасни нови преживявания, но и с неочаквани разходи. От подготовка на жилището и обзавеждането на детската стая - до памперсите, храната и дрешките, които умаляват в рамките на седмици. Това изправя семействата пред взимането на важни финансови решения, за да успеят да се справят с всичко.

Жените по време на майчинство са в групата на потребителите, които получават кредитиране изключително трудно. Независимо от регулярната месечна помощ за майчинство, финансовите институции често не приемат техните доходи за достатъчно сигурни, за да обезпечат кредит и това е довод за отказ за финансиране.

Именно затова Кеш Кредит е насреща да облекчи младите родители с ексклузивна оферта, предоставяйки им повече средства при минимално оскъпяване и без необходимост от обезпечение, за да са спокойни по време на това красивото семейно изживяване.

Това е поредният продукт, подготвен спрямо индивидуалните потребности и предпочитания на клиентите на компанията, което утвърждава портфолиото на кредитора като всеобхватно и готово да посрещне нуждите на всеки клиент.

Стремим се да мотивираме и подпомагаме българските семейства, предлагайки по-добри условия за всички родители. Зад този наш принцип стои и вътрешната ни политика за успешно родителство. Тя цели да адаптира работната среда спрямо семейните нужди така, че да може всеки успешен служител да бъде още по-успешен родител.

ЗАЯВИ С БЕЗПЛАТНО ОБАЖДАНЕ НА 0800 200 88 

Проверка в НОИ
Отпускът по майчинство, подлежи на проверка и потвърждение от Национален Осигурителен Институт.

Суми до 2000 лв. до 18 месеца
Продукта предлага комбинации от 100 до 2000 лв. със срок на погасяване до 18 месеца.

Равни месечни вноски
За допълнително улеснение, задължението се разпределя на развни месечни вноски.

 

Предложението е валидно до 09.01.2023г.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.