Кредит за подарък

Днес все по-често парите отиват по предназначение скоро след получаване на заплатата. Рядко успяваме да заделим нещо, а когато успеем, компенсираме това като се поглезим малко.

Накрая пак сме останали без спестявания, а изневиделица ни се налага да отидем на сватба или сме поканени на важен юбилей. Оказва се, че парите не достигат за подарък, а това ни съкрушава.

Кога да теглим кредит за подарък

Не винаги е удачно да теглим заем за покупка на подарък, но има определени моменти, в които това може да е от голямо значение. При покана за сватба на скъп човек, при годеж, абитуриентски бал или юбилей, ние искаме да зарадваме най-скъпите си хора с нещо специално.

Средствата в повечето случаи не достигат и нямаме необходимата подготовка да посрещнем едно такова неочаквано задължение. В такива случаи, в които се пресичат специален повод, желание и финансова невъзможност, имаме опцията да потърсим финансиране от фирма, на която се доверяваме. Важно е само:

  • да теглим толкова, колкото ще можем да си позволим да погасим;
  • да сме добре запознати с условията;
  • да има наличен повод, който наистина да го заслужава;
  • да знаем какво точно ще купим с парите.

Какви са условията, на които трябва да отговаряме

Условията за получаване на заем не са трудни за покриване. Най-важното е да имате постоянен доход, който да обезпечи теглената сума. Това най-лесно става с помощта на гарантиран доход от постоянен трудов договор.

Важно е също така да не сте имали проблеми с погасяване на задълженията си към същата фирма в миналото, тъй като в такива случаи най-вероятно ще получите отказ и няма да ви отпуснат исканата сума.

Колко е максимума, за който можем да кандидатстваме

Във всяка небанкова финансова институция има определен таван за сумата, за която можете да кандидатствате. Обикновено, размерите на заемите не са много големи, тъй като и условията за финансиране са съвсем елементарни.

Най-често се отпускат парични суми, чиито размери не надвишават минималната работна заплата. Кеш Кредит е сред фирмите, от където можете да получите по-голям заем. Тук можем да ви опуснем бърз кредит до 5000 лв, което е напълно достатъчно за закупуването на всеки подарък, който си пожелаете.

Защо да се доверим на Кеш Кредит

Кеш Кредит се превърна в предпочитан вариант за стотици хиляди българи, които с помощта на тази компания успяват да въведат ред и баланс в личните си финанси. Гъвкавите погасителни планове и прозрачността на условията са сред основните фактори, на които потребителите обръщат внимание.

Не бива да се пропуска и бързината на отговор. Това дава яснота на кандидатстващите в съвсем кратък срок, като при Кеш Кредит отговорът пристига до 6 минути.

Лихвите по заемите са ниски, а потребителят знае точната сума, която трябва да погаси накрая, дори още преди да е получил парите. Това дава доста търсеното усещане за стабилност, с което ще успеете да организирате по-добре самите себе си.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.