Кредит за шофьори от 200 до 6000 лв.

0 лв.
0 мес.
Сума Срок
Избрана сума
Срок на кредита

Месечна вноска

* В посочените стойности е включен размерът на обезпечението.

Кредит за заетите в транспорт и логистика от 200 до 6000 лева

Промоционален кредит за срок от 3 до 36 месеца, за клиенти работещи в транспорта и логистиката. Предоставя се при следните условия:


  • Регистрация в НОИ
  • Официален доход
  • Добра кредитна история

Кредит от 200 до 6000 лева за заетите в сферата на транспорта и логистиката

Промоционални цени за срок от 3 до 36 месеца за клиенти с финансов профил, отговарящи на следните условия:

  • Регистрарация в НОИ
  • Официален доход
  • Добра кредитна история

Защо да избереш този "Кредит за теб"?

промоционални цени

цяла заплата, като специален подарък

двойни бонуси за „Доведи колега“

Picture

Какво е кредит за заетите в транспорт и логистика?

До края на септември при нас може да откриеш специална оферта за кредитен продукт предназначен за всички заети в сектора на транспорта и логистиката. Кредитът е в размер от 200 до 6000 лева, със срок от 3 до 36 месеца. От атрактивното предложение могат да се възползват и професионалните шофьори, както работещите в сектор корабоплаване и авиация.

По време на кампанията сме подготвили специална изненада. Всеки усвоил кредит, участва в теглене на подарък през месеца - сума отговаряща на цялата му месечна заплата. За всеки от месеците юли, август и септември из между всички успешно, усвоили този кредит ще теглим на случаен принцип по един късметлия, на когото ще подарим сума равна на неговата заплата - пример получаваш 1000 лв. от работодателя си, получаваш 1000 лв. и от Кеш Кредит.

И още: програма "Доведи колега" с двойно по-големи бонуси - 40 лева, ще получиш като подарък от нас, за всеки препоръчан от теб нов клиент за продукта.
С новия ни кредит всички пътища водят към Кеш Кредит. Избери най – удобния за теб начин да се възползваш от промоционалните условия и може да си един от късметлиите.

Клиентите за нас

Често задавани въпроси

За какво може да ползваш заема?

Парите са си твои, използвай ги както искаш, но ето няколко идеи и от нас:

Кредит за автомобил:

Имаш нужда от пари за нови гуми, да смениш маслото, за застраховка или за гориво, за да отидеш на мечтано за теб място с твоята кола? Кандидатствай и до 6 минути ще получиш отговор. 

Кредит за лечение и зъболекар:

Здравето е най важно, не го забравяй. Ако имаш нужда от финансова помощ, ние сме на среща. Кандидатствай в 3 лесни стъпки и вземи до 5000 лв. директно в своята банкова сметка.

Кредит за ремонти:

След прекараната една година вкъщи няма как да не се вгледаме във всичко, което искаме да променим в дома си. Нека да възобновим домашната хармония с освежаване, ремонт и подобряване на апартамента . Нови дограми, боядистване, конфортен диван, обособено място за офис или стая за  ученика, ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание! Ние от Кеш Кредит сме подготвили суми до 5000 лв!

Почивка на кредит:

Ако ти е време за ваканция, но парите не достигат, не я отлагай. Кандидатствай онлайн за суми до 5000 лв. и ще получиш отговор до 6 минути, а парите директно в твоята сметка. Наслади се на мечтаната почивка.

Смартфон на кредит:

Имаш ли нужда от нов телефон? Старият вече не работи и искаш нещо ново и модерно? Избери си модел с цена до 5000 лв. и кандидатствай за  заем онлайн. Новият ти смартфон е още по-близо до теб, с Кеш Кредит.

Техника на кредит: 

Нов телевизор, хладилник, печка, климатик и всички други уреди за дома или свободното ти време, са на 6 минути от теб. Вземи Кеш на ден до 1000 лв. или Кредитна линия до 5000 лв. и сбъдни желанията си!

Кредит за теб:

Имаш мечта или искаш нещо да си купиш? Кандидатствай за заем, а ние ще разгледаме искането ти за 6 минути. Парите ще получиш директно по твоята сметка, или може да вземеш от всеки офис на Кеш Кредит.  Рефинансиране на кредит Бърз заем за пенсионери Парични преводи Заем за първия учебен ден Кредит за Бизнес Кредит за подарък или  Кредит до заплата, просто избери сумата, която ти е нужна и кандидатствай за кредит до 5000 лв.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.