Награди

Picture

19-то място в Career Show Index 2023

Компанията ни бе отличена с 19-то място в изданието на Career Show Index 2023 година, който отличава 100-те най-добри работодатели.
Индексът цели да открои работодателите, получили отличия за постиженията си в посока развитие на таланти и създаване на благоприятна работна среда.

Picture

Най-добър работодател - Финанси

Компанията ни бе отличена с бронзово отличие за „Най-добър работодател“ сектор Финанси в изданието на Career Show 2022 година. В Кеш Кредит вярваме, че хората са най-ценният ресурс и не спираме да инвестираме в служителите си. Развиваме благоприятна и перспективна работна среда, която да мотивира хората да дават най-доброто от себе си.

Picture

13-то място в Career Show Index 2022

За втора поредна година, компанията ни получи признание по време на изданието Career Show Index 2022, който отличава 100-те най-добри работодатели в България. Тази година Кеш Кредит се класира на почетната 13-а позиция, което е изкачване с една позиция спрямо 2021 г.

Picture

Отличие за брандинг

Кеш Кредит с отличие за успешен брандинг в сектора за потребителски кредити. Международната награда на Superbrands, символизира качество, надеждност и отличителност и се връчва на компании, които са едновременно отговорни и съвременни в принципите си. Компанията ни спечели отличието след експертната оценка от членовете за независимото и доброволно жури – Борд на Superbrands, както и проведеното национално проучване сред потребителите у нас.

Picture

14-то място в Career Show Index 2021

Поредното признание за екипа и работата на Cash Credit  бе получено по време на изданието на Career Show Index 2021, който отличава 100-те най-добри работодатели в България.
В тази независима класация компанията ни зае 14-то място, като изпревари едни от най-големите и утвърдени компании в страната.

Picture

"Най-добър работодател" сектор Финанси

През 2020 г.се включихме за първи път в наградите Career Show Awards, където взехме бронзово отличие за „Най-добър работодател“ сектор Финанси. Гордеем се с отличието, но най-голямото ни постижение е, че успяхме да постигнем баланс между постигането на отлични финансови резултати и грижата за хората ни.

Picture

Награда в категория „Стратегия за допълнителни придобивки“

През 2020 г. успяхме да се похвалим и със сребърна награда в категория „Допълнителни придобивки“. Програмата ни за допълнителни придобивки е част от Политиката ни за лично и професионално благополучие, чрез която целим да поддържаме среда, насърчаваща състояние на удовлетворение, което стимулира служителя да процъфтява и да разгръща максимално потенциала си в своя полза и на своята компания.

Picture

Категория „Здраве и уелнес“

Отново през 2020 спечелихме 3-то място в категория „ Здраве и уелнес“ с програмата ни „С грижа за теб“. Програмата е изцяло със здравословен фокус, съобразена с последните тенденции в здравословния начин на живот и създадена в съответствие с препоръките на световните организации за корпоративно здраве и благополучие.

Picture

Награда в категория „Ангажиране на служители“

Щастливи бяхме и от факта, че нашата първа програма с кауза и най-нова „Политика за успешно родителство“ за ангажиране на служителите в Кеш Кредит успя да извоюва 2-ро място. Чрез нея целим в социален аспект да увеличим раждаемостта в България, а в професионален аспект се стремим да изградим хармония между родителството и професионалното представяне.

Picture

Награда в категория „Баланс - работа и личен живот“

Горди сме с бронзовото отличие на нашата Политика за баланс – работа и личен живот , която цели създаването на позитивна среда насърчаваща състояние на удовлетворение, което стимулира служителя да процъфтява и да разгръща максимално потенциала си на работа от една страна, а от друга да бъде също толкова успешен и в своя личен живот.

Picture

Отличие в категория „Стратегия за ангажиране на служители“

Изключително развълнувани бяхме от бронзовото отличие в категория „ Стратегия за ангажиране на служители“ с играта ИМПЕРИУМ. Тя е уникална по рода си, забавлява и подобрява когнитивните способности на нашите служителите. Целта и е постигане на дългосрочна компетентност в екипа, по-бързо и лесно учене и запаметяване на големия обем инструкции, обучения и новости, необходими в ежедневната работа, чрез преживяване.

Picture

Трето място в категория "Иновации в подбора на кадри"

Иновативният ни подход към набиране на служители ни спечели трето място в категория „Иновации в подбора на кадри“. Надяваме се този мащабен проект да ни отведе до много хора с нашето ДНК.

Picture

Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

Кои са най-бързите кредити в България? Този въпрос си зададе Izbiram.bg - сайт за сравнение на кредити и финансови анализи, които целят подпомагане на потребителите за финансови услуги. Най-бързото одобрение в България – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит.

Picture

Кеш Кредит с признание за най-добро клиентско обслужване

Кеш Кредит е компанията за бързи кредити отличена с най-добро клиентско обслужване, отлично поддържане на офисите си и спазване на заложените си високи стандарти – това показват резултатите от независимото проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Изследването е фокусирано върху офис среда, грижата за клиентите и спазването на реално внедрени стандарти на обслужване.

Picture

Keш Кредит с признание за най-бързо одобрение

Независимото пазарно проучване, което информационният портал Izbiram.bg провежда, отличи Кеш Кредит за втора поредна година като компания, даваща най-бърз онлайн кредит. Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити – от момента на подаването на искането за кредит в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?