Актуални новини и предложения

0% лихва и специални подаръци от Кеш Кредит

От 18 март Кеш Кредит предлага нова уникална възможност на всички нови клиенти, които кандидатстват за кредит в офисите и сайта на компанията. Със специалния код 78V83Z936 само сега те могат да получат кредит от 100 до 399 лв. с 0% лихва. По този начин, Kеш Кредит им предлага възможността да тестват напълно безплатно качеството и скоростта на услугите на компанията. Също така, чрез инициативата могат да спечелят и тези, които нямат нужда от допълнителен кеш – с регистриране на кода онлайн на www.cashchredit.bg те участват в томбола за награда без обвързване с кредит.  Кампанията важи ексклузивно до 30 април.

 

Изненадите не спират дотук. С всяко усвояване на желаната сума клиентите на Кеш Кредит имат шанс да спечелят още специални подаръци, сред които и цялата сума по кредита си. Всеки, кандидатствал и усвоил допълнителен кеш на място в офисите на компанията в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава скреч карта, която може да се окаже неговият ключ към награда. По случай великденските празници, Кеш Кредит раздава не само кредити, но и тематични хлебопекарни и яйцеварки.

 

С Кеш Кредит винаги има нещо и за теб! Ако си нов клиент, грабни специалния код 78V83Z936 и спечели кредит с 0% лихва. Ако вече си се уверил в качеството на услугите на компанията, кандидатствай отново и попитай за специалната пролетна скреч карта, за да се възползваш от уникални награди.


Новини
Още
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам