0% лихва и специални подаръци от Кеш Кредит

18 МАРТ 2019

От 18 март Кеш Кредит предлага нова уникална възможност на всички нови клиенти, които кандидатстват за кредит в офисите и сайта на компанията. Със специалния код 78V83Z936 само сега те могат да получат кредит от 100 до 399 лв. с 0% лихва. По този начин, Kеш Кредит им предлага възможността да тестват напълно безплатно качеството и скоростта на услугите на компанията. Също така, чрез инициативата могат да спечелят и тези, които нямат нужда от допълнителен кеш – с регистриране на кода онлайн на cashchredit.bg те участват в томбола за награда без обвързване с кредит.  Кампанията важи ексклузивно до 30 април.

Изненадите не спират дотук. С всяко усвояване на желаната сума клиентите на Кеш Кредит имат шанс да спечелят още специални подаръци, сред които и цялата сума по кредита си. Всеки, кандидатствал и усвоил допълнителен кеш на място в офисите на компанията в цялата страна или онлайн на cashchredit.bg, получава скреч карта, която може да се окаже неговият ключ към награда. По случай великденските празници, Кеш Кредит раздава не само кредити, но и тематични хлебопекарни и яйцеварки.

С Кеш Кредит винаги има нещо и за теб! Ако си нов клиент, грабни специалния код 78V83Z936 и спечели кредит с 0% лихва. Ако вече си се уверил в качеството на услугите на компанията, кандидатствай отново и попитай за специалната пролетна скреч карта, за да се възползваш от уникални награди.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.