Актуални новини и предложения

0% лихва и специални подаръци от Кеш Кредит

От 18 март Кеш Кредит предлага нова уникална възможност на всички нови клиенти, които кандидатстват за кредит в офисите и сайта на компанията. Със специалния код 78V83Z936 само сега те могат да получат кредит от 100 до 399 лв. с 0% лихва. По този начин, Kеш Кредит им предлага възможността да тестват напълно безплатно качеството и скоростта на услугите на компанията. Също така, чрез инициативата могат да спечелят и тези, които нямат нужда от допълнителен кеш – с регистриране на кода онлайн на www.cashchredit.bg те участват в томбола за награда без обвързване с кредит.  Кампанията важи ексклузивно до 30 април.

 

Изненадите не спират дотук. С всяко усвояване на желаната сума клиентите на Кеш Кредит имат шанс да спечелят още специални подаръци, сред които и цялата сума по кредита си. Всеки, кандидатствал и усвоил допълнителен кеш на място в офисите на компанията в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава скреч карта, която може да се окаже неговият ключ към награда. По случай великденските празници, Кеш Кредит раздава не само кредити, но и тематични хлебопекарни и яйцеварки.

 

С Кеш Кредит винаги има нещо и за теб! Ако си нов клиент, грабни специалния код 78V83Z936 и спечели кредит с 0% лихва. Ако вече си се уверил в качеството на услугите на компанията, кандидатствай отново и попитай за специалната пролетна скреч карта, за да се възползваш от уникални награди.


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам