Новини

0% лихва за Кеш на ден продължава до 31 октомври

Чухте ли за кредита с 0% лихва и то за целия период? Кеш Кредит ви предлага точно това!
Само до края на месец октомври 2016 г. всеки нов клиент на Кеш Кредит може да вземе КЕШ НА ДЕН с 0% лихва за целия период, когато кандидатства онлайн. Побързайте!
С КЕШ НА ДЕН получаваш:
сума от 50 до 399 лв. директно по твоя IBAN
0% оскъпяване за целия период
одобрение до 6 минути
100% онлайн – кандидатстване, подписване на договор, усвояване на кредита
срок на погасяване: 30 дни, като ти избираш кога да върнеш кредита
не плащаш такси за кандидатстване, обслужване и погасяване
Ако си постоянно онлайн и предпочиташ да плащаш сметките си онлайн, да пазаруваш и да се възползваш мигновено от промоционални предложения, КЕШ НА ДЕН е точно това, което ти е необходимо.

Кандидатствай изключително бързо и лесно тук.
Само сега – с 0% лихва за първи кредит.

Предложението е валидно само за нови клиенти на Кеш Кредит в периода 15.08. – ​31.10.2016, само за продукта КЕШ НА ДЕН при кандидатстване онлайн.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам