12 отличителни години за Кеш Кредит в които сбъдваме желания!

15 ФЕВРУАРИ 2023

Финтех компанията споделя 12 отличителни момента от историята си

Днес празнуваме 12-тия си рожден ден. 12 години Кеш Кредит упражнява успешно изкуството да финансира и споделя с вас 12 отличителни момента, направили компанията един от най-ефективните, надеждни и иновативни бранда на българския пазар. Когато компания чества рожден ден, годините са повод за истинска радост и гордост.

Лидерските позиции на Кеш Кредит се затвърждават с отличието на Superbrands за силен бранд във финансовия сектор с отлична репутация, постоянство и визия. Установеният „Стандарт за обслужване на клиенти“ цели да гарантира най-доброто обслужване и клиентско преживяване. Изграждането на риск базирана политика помага на компанията да намира решение за всички потребителски нужди, предлагайки персонализирани продукти спрямо личната финансова форма. За 12 години компанията превърна офисите си във финансови центрове и не спира да развива допълнителните си услуги – парични трансфери, плащане на битови сметки, закупуване на винетки, както и лоялната си програма, носеща парични бонуси, материални подаръци, отстъпки. Кеш Кредит се развива и на международните пазари, а на българския е първата кредитна компания, реализирала партньорство с мобилни оператори.

Вече три години подред финтех компанията се нарежда сред най-добрите работодатели спрямо класацията на Career Show заради факта, че се полагат целенасочени усилия за подобряване на работната атмосфера и условията на труд. Геймифицирането на обучителните процеси е първата уникална игра, разработена вътрешно, която носи много ползи – по-лесно разбиране на нови знания и умения, засилване на ангажираността и мотивацията  на служителите. Грижата за здравното, кариерното, социалното и финансовото благополучие е фокус в wellbeing политиката на Кеш Кредит, защото когато служителите се чувстват добре на работното си място, те са целеустремени да продължават да удовлетворяват клиентските нужди по най- качествения начин. Освен желанието за подобряване на бизнеса, компанията изгражда традиции в социално отговорните каузи, сред които обновяване на Детски отдел на Регионалната библиотека „Захарий Княжески“, гр. Стара Загора; даряване на сума за закупуването на първия в България Локомат и т.н.

 

И нещо съвсем ново! Кеш Кредит вече предлага безхартиен процес на кандидатстване и подписване на договорите върху таблет, защото вярва, че дигиталният свят носи много позитиви, както за човека, така и за природата.

 

По случай рождения ден Кеш Кредит стартира кампания „12 години сбъдваме желания като на кино“ и е подготвила музикални награди – портативни Bluetooth водоустойчиви колонки. Ако се регистрирате на лендинг страницата може да бъдете един от тримата печеливши, чиито имена ще станат ясни на 1 март 2023 г.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.