Новини

6 години, 6 причини да избереш Кеш Кредит

6 години, 6 причини да избереш Кеш Кредит

1. Имаш нужда от пари и се оглеждаш за надежден партньор, на когото да се довериш.

2. Времето е ценно за теб и 6 минути за получаване на отговор и одобрение ти звучат повече от примамливо.

3. Търсиш компания, която ти позволява да съобразиш размера на вноската си и срока за връщане със собствените си възможности.

4. Постоянно си в движение и ти е удобно да разполагаш с много места, на които можеш да внесеш вноската си, където и да отидеш – офисите на Кеш Кредит, всеки Кеш Терминал, офисите на Easy Pay и онлайн по банкова сметка.

5. Обичаш да получаваш подаръци и знаеш, че още с първата си вноска ставаш част от нашата лоялна програма Кеш Клуб. С всяка следваща вноска по своя Кеш Кредит трупаш точки, които можеш да размениш за страхотните предложения в каталога на Кеш Клуб.

6. Чувстваш се късметлия и искаш да се включиш в томболата за шест кредита без лихва, които Кеш Кредит ще подари за шестия си рожден ден. Единственото условие за участие е да усвоиш кредит със срок за връщане над 6 месеца в периода от 9 до 28 февруари.

Пожелаваме ти късмет!


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам