Новини

Абитуриент в семейството? Кеш Кредит ще помогне!

Абитуриент в семейството? Кеш Кредит ще помогне!

Подаряваме дванадесет официални тоалета от водещи български дизайнери

Красива бална рокля или елегантен костюм – тази пролет можеш да спечелиш страхотен подарък от Кеш Кредит! Дванадесет дизайнерски тоалета, осигурени от българска фирма за облекла, очакват притежателите си, за да блеснат на абитуриентския бал.

Изпробвай късмета си, като се регистрираш за томболата в наш офис – участието не е обвързано с взимане на кредит. Всяка седмица ще теглим трима печеливши на лотариен принцип.

Инициативата е част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит за подкрепа на българските производители под надслов „Само да е българско!“ и ще продължи до 19 май.

Побързай и се включи – почти не остана време!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам