Новини

Абитуриент в семейството? Кеш Кредит ще помогне!

Абитуриент в семейството? Кеш Кредит ще помогне!

Подаряваме дванадесет официални тоалета от водещи български дизайнери

Красива бална рокля или елегантен костюм – тази пролет можеш да спечелиш страхотен подарък от Кеш Кредит! Дванадесет дизайнерски тоалета, осигурени от българска фирма за облекла, очакват притежателите си, за да блеснат на абитуриентския бал.

Изпробвай късмета си, като се регистрираш за томболата в наш офис – участието не е обвързано с взимане на кредит. Всяка седмица ще теглим трима печеливши на лотариен принцип.

Инициативата е част от дългосрочната кампания на Кеш Кредит за подкрепа на българските производители под надслов „Само да е българско!“ и ще продължи до 19 май.

Побързай и се включи – почти не остана време!


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам