Новини

Безлихвен кредит от Кеш Кредит в Мтел Клуб

Станете част от Мтел Клуб още сега и вземете своя ваучер за безлихвен кредит от Кеш Кредит тук. .
Кеш Кредит дава възможност на всички, регистрирали се в Мтел Клуб, да изтеглят безлихвен заем от 400 лв. чрез специален ваучер.
За да се възползвате от предложението, е необходимо да използвате сумата от 400 лв. за месец и да погасите в срок. Така ще върнете точно толкова, колкото сте взели.
Освен това, получавате подарък – напълно безплатна Кеш Карта, чрез която да усвоите сумата. Нея ще получите в удобен за вас офис на Кеш Кредит, след като разпечатате ваучера си и го предоставите на служителите ни.
Изключително удобна за ползване, с Кеш Картата можете да плащате на всеки ПОС терминал или да теглите пари от банкомат без никакви такси. Запазете своята Кеш Карта и след като сте използвали сумата по кредита. С нея можете да усвоите моментално и следващите си заеми от Кеш Кредит – бързо и лесно, само със СМС на номер 1020.


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам