Новини

Безлихвен кредит от Кеш Кредит в Мтел Клуб

Станете част от Мтел Клуб още сега и вземете своя ваучер за безлихвен кредит от Кеш Кредит тук. .
Кеш Кредит дава възможност на всички, регистрирали се в Мтел Клуб, да изтеглят безлихвен заем от 400 лв. чрез специален ваучер.
За да се възползвате от предложението, е необходимо да използвате сумата от 400 лв. за месец и да погасите в срок. Така ще върнете точно толкова, колкото сте взели.
Освен това, получавате подарък – напълно безплатна Кеш Карта, чрез която да усвоите сумата. Нея ще получите в удобен за вас офис на Кеш Кредит, след като разпечатате ваучера си и го предоставите на служителите ни.
Изключително удобна за ползване, с Кеш Картата можете да плащате на всеки ПОС терминал или да теглите пари от банкомат без никакви такси. Запазете своята Кеш Карта и след като сте използвали сумата по кредита. С нея можете да усвоите моментално и следващите си заеми от Кеш Кредит – бързо и лесно, само със СМС на номер 1020.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам