Новини

Black Friday с Кеш Кредит

Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември празнувай Black Friday с Кеш Кредит. Всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък! ПАРИ ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК
Black Friday предложението е валидно за продуктите Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.) и Кеш на ден (от 100 до 399 лв.). Процесът за онлайн кандидатстване, който Кеш Кредит предлага, е максимално улеснен и удобен. Можеш да използваш своя смартфон, таблет или компютър, a сигурността на твоите данни, разбира се, е гарантирана.
Спести време и усилия – кандидатствай и вземи парите си онлайн!

Твоят личен код за подарък от 20 лв. е 642F12R28
Необходимо е да го въведеш в процеса на кандидатстване и да посочиш усвояване по банковата си сметка. ВИЖ ПОВЕЧЕ

Общите условия на кампанията може да разгледате от тук.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

 • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиентиПромо

  Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам