Новини

Браво спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

"Браво" спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

Вече са ясни победителите в зимния турнир по футзал, организиран от Община Павликени, в който участваха 14 отбора.
На първо място в спортното мероприятие, което се проведе през декември, се класира отборът на „Браво“. Във финалния мач те победиха „Маркрафт“, които станаха втори, с 4:1. Трети останаха миналогодишните победители – „Червен динамит“, които получиха специална награда – чек за 100 лв. от Кеш Кредит.
Футзалът (известен още като „минифутбол“ или „футбол на малки вратички“) е разновидност на футбола. Първоначално е наричан минифутбол, а след 2000 година популярност започва да придобива името „футзал“.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам