Новини

Браво спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

"Браво" спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

Вече са ясни победителите в зимния турнир по футзал, организиран от Община Павликени, в който участваха 14 отбора.
На първо място в спортното мероприятие, което се проведе през декември, се класира отборът на „Браво“. Във финалния мач те победиха „Маркрафт“, които станаха втори, с 4:1. Трети останаха миналогодишните победители – „Червен динамит“, които получиха специална награда – чек за 100 лв. от Кеш Кредит.
Футзалът (известен още като „минифутбол“ или „футбол на малки вратички“) е разновидност на футбола. Първоначално е наричан минифутбол, а след 2000 година популярност започва да придобива името „футзал“.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам