Новини

Чудна 2017 от Кеш Кредит!

2017 чука на вратата, затова Кеш Кредит бърза да ти пожелае всички хубави неща – здраве, щастие, обич, добри приятели, весели приключения и воля за изпълнение и на най-смелите ти мечти!

За парите няма нужда да се тревожиш – ние ще помагаме, когато се наложи. Ако имаш нужда от допълнителни средства за празника, кандидатствай още сега за кредит в наш офис или на www.cashcredit.bg и ще получиш одобрение след 6 минути. Избери „Кеш кредит“ от 200 до 2000 лв. или „Кеш на ден“ от 50 до 399 лв. и, ако си късметлия, дори можеш да се прибереш вкъщи с подарък!

Един от всички, усвоили кредит между 27 и 31 декември 2016 г., ще спечели климатик от Кеш Кредит. Няма значение дали си кандидатствал в офис на Кеш Кредит или онлайн – всички, усвоили кредит в този период, участват в томболата, а победителят може да си ти!

Посрещни Нова година в топъл дом, с пълни джобове и без никакви грижи!

Весел празник!

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам