Новини

Дай си почивка! Кеш Кредит има грижата!

Дай си почивка! Кеш Кредит има грижата!

Лятото свърши, свърши и отпускарският сезон. С Кеш Кредит обаче почивката продължава!

Вземи КЕШ КРЕДИТ или КРЕДИТ НА ДЕН в периода от 1 октомври до 20 ноември и може да спечелиш ЕДНОСЕДМИЧНА почивка за ДВАМА в прекрасния Хотел Рила.

Защо Кеш Кредит?
С Кеш Кредит получаваш одобрение до 6 минути и взимаш пълната сума, за която кандидатстваш, на момента. Нямаш никакви такси! А ако си лоялен клиент, получаваш специални условия!

Как да участваш?
Всеки, усвоил кредит в периода от 1 октомври до 20 ноември, участва в томбола за 30 награди – 10 тенджери под налягане и 20 кафеварки, и за голямата ни награда – едноседмична почивка за двама в Хотел Рила. Всеки понеделник, започвайки от 10 октомври, от всички, усвоили кредит в предходната седмица, ще бъдат изтегляни по петима късметлии, които ще получат три кафеварки и две тенджери под налягане. А на 20 ноември ще разберем кой е и нашият печеливш, който ще получи голямата ни награда – едноседмичната почивка за двама в Хотел Рила! Това може да си ти!

ВКЛЮЧИ СЕ – онлайн или във всеки наш офис!

Избери КЕШ КРЕДИТ или КЕШ НА ДЕН

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.
срок до 18 месеца
фиксирана лихва
еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
погасяване на равни месечни вноски

КЕШ НА ДЕН – от 50 до 399 лв.
срок до 30 дни
фиксирана лихва на ден
погасяваш, когато решиш
плащаш само за дните, през които си ползвал кредита

И така – ароматно кафе от новата кафеварка, топла, вкусна и здравословна супа в есенните вечери, сготвена в нова тенджера под налягане, или заслужена едноседмична луксозна почивка – дали ще си сред печелившите на Кеш Кредит

Пълните условия на кампанията можете да прочетете тук.


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам