Новини

Дай си почивка! Кеш Кредит има грижата!

Дай си почивка! Кеш Кредит има грижата!

Лятото свърши, свърши и отпускарският сезон. С Кеш Кредит обаче почивката продължава!

Вземи КЕШ КРЕДИТ или КРЕДИТ НА ДЕН в периода от 1 октомври до 20 ноември и може да спечелиш ЕДНОСЕДМИЧНА почивка за ДВАМА в прекрасния Хотел Рила.

Защо Кеш Кредит?
С Кеш Кредит получаваш одобрение до 6 минути и взимаш пълната сума, за която кандидатстваш, на момента. Нямаш никакви такси! А ако си лоялен клиент, получаваш специални условия!

Как да участваш?
Всеки, усвоил кредит в периода от 1 октомври до 20 ноември, участва в томбола за 30 награди – 10 тенджери под налягане и 20 кафеварки, и за голямата ни награда – едноседмична почивка за двама в Хотел Рила. Всеки понеделник, започвайки от 10 октомври, от всички, усвоили кредит в предходната седмица, ще бъдат изтегляни по петима късметлии, които ще получат три кафеварки и две тенджери под налягане. А на 20 ноември ще разберем кой е и нашият печеливш, който ще получи голямата ни награда – едноседмичната почивка за двама в Хотел Рила! Това може да си ти!

ВКЛЮЧИ СЕ – онлайн или във всеки наш офис!

Избери КЕШ КРЕДИТ или КЕШ НА ДЕН

КЕШ КРЕДИТ – от 200 до 2000 лв.
срок до 18 месеца
фиксирана лихва
еднократно кандидатстване и одобрение за лимит до 2000 лв.
погасяване на равни месечни вноски

КЕШ НА ДЕН – от 50 до 399 лв.
срок до 30 дни
фиксирана лихва на ден
погасяваш, когато решиш
плащаш само за дните, през които си ползвал кредита

И така – ароматно кафе от новата кафеварка, топла, вкусна и здравословна супа в есенните вечери, сготвена в нова тенджера под налягане, или заслужена едноседмична луксозна почивка – дали ще си сред печелившите на Кеш Кредит

Пълните условия на кампанията можете да прочетете тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам