Актуални новини и предложения

Десетки малчугани взеха участие в първото издание на Cash Credit Cup 2018

В разгара на Световното първенство по футбол, Кеш Кредит организира футболен турнир за деца до 12 г. – Cash Credit Cup 2018. Събитието се проведе в Пловдив и събра над 150 гости, сред които десетки малчугани, които премериха сили в приятелски мачове, техните семейства и приятели.

 

Екипът на Кеш Кредит бе възхитен от спортните заложби на малките таланти и съвсем заслужено награди победителите в първото издание на Cash Credit Cup с купи за първо, второ и трето място. Малчуганите, които се включиха в турнира, се радваха на още много  специални подаръци – медали на Кеш Кредит и футболна топка за всеки отбор като спомен от прекрасното преживяване.

 

Възхитени от организацията на събитието, малчуганите и техните родители изразиха желание Cash Credit Cup да се превърне в ежегодна традиция. Ние, от екипа на Кеш Кредит, пък не можем да сме по-щастливи от емоцията, която подарихме на всички деца, показвайки им, че забавлението и активният спортен дух вървят ръка за ръка.

 


Новини
Още
  • Kеш за „Черния петък“ и след негоПромо

    Всяка година се чудите как е възможно любимият „Черен петък“ да се пада точно в края на месеца, когато заплатата е почти пред свършване? Кеш Кредит е тук, за да ви помогне да заделите допълнителни средства за топ офертите на годината.

  • Наесен с пари

    С падането на температурите в главата ти не спира да се върти списък с всички допълнителни средства, които ще са ти нужни за зимни гуми за колата, нови топли дрехи и така досадните сметки за отопление...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам