Актуални новини и предложения

Десетки малчугани взеха участие в първото издание на Cash Credit Cup 2018

В разгара на Световното първенство по футбол, Кеш Кредит организира футболен турнир за деца до 12 г. – Cash Credit Cup 2018. Събитието се проведе в Пловдив и събра над 150 гости, сред които десетки малчугани, които премериха сили в приятелски мачове, техните семейства и приятели.

 

Екипът на Кеш Кредит бе възхитен от спортните заложби на малките таланти и съвсем заслужено награди победителите в първото издание на Cash Credit Cup с купи за първо, второ и трето място. Малчуганите, които се включиха в турнира, се радваха на още много  специални подаръци – медали на Кеш Кредит и футболна топка за всеки отбор като спомен от прекрасното преживяване.

 

Възхитени от организацията на събитието, малчуганите и техните родители изразиха желание Cash Credit Cup да се превърне в ежегодна традиция. Ние, от екипа на Кеш Кредит, пък не можем да сме по-щастливи от емоцията, която подарихме на всички деца, показвайки им, че забавлението и активният спортен дух вървят ръка за ръка.

 


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам