Актуални новини и предложения

Десетки малчугани взеха участие в първото издание на Cash Credit Cup 2018

В разгара на Световното първенство по футбол, Кеш Кредит организира футболен турнир за деца до 12 г. – Cash Credit Cup 2018. Събитието се проведе в Пловдив и събра над 150 гости, сред които десетки малчугани, които премериха сили в приятелски мачове, техните семейства и приятели.

 

Екипът на Кеш Кредит бе възхитен от спортните заложби на малките таланти и съвсем заслужено награди победителите в първото издание на Cash Credit Cup с купи за първо, второ и трето място. Малчуганите, които се включиха в турнира, се радваха на още много  специални подаръци – медали на Кеш Кредит и футболна топка за всеки отбор като спомен от прекрасното преживяване.

 

Възхитени от организацията на събитието, малчуганите и техните родители изразиха желание Cash Credit Cup да се превърне в ежегодна традиция. Ние, от екипа на Кеш Кредит, пък не можем да сме по-щастливи от емоцията, която подарихме на всички деца, показвайки им, че забавлението и активният спортен дух вървят ръка за ръка.

 


Новини
Още
  • Първи звънец като по учебникПромо

    Ваканцията скоро свършва, а ти все още не си купил всичко необходимо за твоя ученик. Няма нужда от излишни притеснения. Кеш Кредит ти дава спокойствието, че първият звънец ще мине като по учебник.

  • Стягай багажа с ОЩЕ ПОДАРЪЦИ!

    Лятото е в разгара си, а ти все още не си успял да планираш заслужената почивка? Слушай радио NJOY по-често, за да разбереш как да си осигуриш мечтания отдих... или редовно следи сайта ни за плажни чадърчета.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам