Новини

До 200 лв. ПОДАРЪК с всеки Кеш Кредит!

Ще ти дойде добре да получиш обратно до 200 лв.* от сумата по кредита, който си взел, нали? Сега е точният момент! Кандидатствай за кредит от Кеш Кредит до края на годината и можеш да получиш част от сумата по кредита си обратно по своята Кеш Карта.
Кандидатствай онлайн още сега, ето ТУК.
Все още нямаш Кеш Карта? Обади се на безплатен телефон 0800 200 88 и попитай за нея. Кеш Картата е специален подарък за теб от Кеш Кредит. Можеш да я получиш безплатно от всеки наш офис, от всяка близка Lafka из цялата страна или на телефона за контакт.
Кеш Картата е уникално средство, чрез което можеш да усвояваш кредита си от разстояние. Взимаш я веднъж и многократно получаваш на нея сумите, за които си одобрен. Лесно е! Само със СМС на номер 1020 или с обаждане на 0800 200 88.

А има и още предимства! С Кеш Карт от Кеш Кредит:
Можеш да теглиш парите си от банкомат без такси;
Можеш да се разплащаш на всеки ПОС терминал, отново без такси;
Парите, които си получил от кредита си, са на сигурно място и можеш да блокираш картата в неприятни случаи като кражба например.
Имаш още въпроси? Не се колебай да ги отправиш към нас – обади се денонощно на безплатния телефон 0800 200 88.
Ако пък всичко е ясно, не пропускай да кандидатстваш още сега – попълни формата за кандидатстване онлайн тук!
*Пълните правила на промоцията можеш да видиш тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам