Новини

Доведи приятел и си осигури дългосрочни финансови печалби

Новата програма ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ вече е активна и те очаква! С Кеш Кредит можеш да печелиш дългосрочно, като доведеш приятел. Продължаваш да печелиш и ако той доведе свой приятел.
Участието в програмата е лесно – когато кандидатства за кредит, приятелят ти трябва да предостави твоето ЕГН, или просто можеш да споделиш контакта му с Кеш Кредит във Viber и ние ще се свържем с него.
Бонусите в ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ варират спрямо броя доведени и одобрени нови клиенти. От един до петима доведени печелиш 20 лв. бонус, от 6 до 10 – 30 лв. бонус, а над 10 – 50 лв. бонус. Взимаш бонуса си в срок от 7 дни, след като те усвоят кредита си. За всеки доведен приятел на приятел, станал клиент на Кеш Кредит, автоматично получаваш допълнителни 5 лв.
Новите клиенти получават 50 точки от лоялната програма на Кеш Кредит и могат да ги заменят веднага за подарък от каталога ни.

Виж повече за условията от тук.

Не се бави доведи приятел!

Новини
Още
 • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

  Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

 • Печеливши петъци през септември

  Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

 • Кандидатствай за кредит през Facebook

  Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

 • Пълна чанта за първия учебен денПромо

  Силен старт на учебната година с Кеш Кредит. Регистрирай се за нашата томбола и може да спечелиш раница с тетрадки или да си един от 100-те късметлии, които ще завъртят 100 спинъра за 15-ти септември!

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам