Новини

Доведи приятел и си осигури дългосрочни финансови печалби

Новата програма ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ вече е активна и те очаква! С Кеш Кредит можеш да печелиш дългосрочно, като доведеш приятел. Продължаваш да печелиш и ако той доведе свой приятел.
Участието в програмата е лесно – когато кандидатства за кредит, приятелят ти трябва да предостави твоето ЕГН, или просто можеш да споделиш контакта му с Кеш Кредит във Viber и ние ще се свържем с него.
Бонусите в ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ варират спрямо броя доведени и одобрени нови клиенти. От един до петима доведени печелиш 20 лв. бонус, от 6 до 10 – 30 лв. бонус, а над 10 – 50 лв. бонус. Взимаш бонуса си в срок от 7 дни, след като те усвоят кредита си. За всеки доведен приятел на приятел, станал клиент на Кеш Кредит, автоматично получаваш допълнителни 5 лв.
Новите клиенти получават 50 точки от лоялната програма на Кеш Кредит и могат да ги заменят веднага за подарък от каталога ни.

Виж повече за условията от тук.

Не се бави доведи приятел!


Новини
Още
  • Колекция стикери във ViberПромо

    „Кеш Кредит сбъдва желания!“ - е името на новият ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

  • Празнично работно време

    Както винаги търговската мрежа на Кеш Кредит остава на разположение на своите потребители с практично работно време и по време на празниците. Офисите на компанията ще се отворени в следния график:

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам