Новини

Доведи приятел и вземи ПОДАРЪК от Кеш Кредит

Кеш Кредит ще те зарадва с нова изненада! Препоръчай услугите ни на свой близък или познат и се възползвай от страхотното ни предложение – 20 лв. бонус!

За всеки приятел, когото запознаеш с предимствата на Кеш Кредит и той се възползва от услугите ни, като усвои кредит от 200 до 2000 лв. или КЕШ НА ДЕН от 50 до 399 лв., ще получиш бонус директно по твоя IBAN или в наш офис!

И не забравяй – колкото повече, толкова повече! Няма ограничения за приятелите, които може да доведеш. Подаръците ни те очакват!

Разбери повече за кампанията във всеки офис на Кеш Кредит или на безплатния телефон 0800 200 88.

Виж пълните правила за участие в Програмата тук.

Новини
Още
  • Всеки ден подарък iPHONE за нашите клиенти

    Рано ли е за Коледа и коледни подаръци? Не и с Кеш Кредит! Проучване показа, че iPhone е най-желаният подарък за Коледа, затова ниеот Кеш Кредит решихме да изненадаме своите клиенти предпразнично в последната седмица от месец октомври.

  • Печеливши петъци през септември

    Всеки петък до края на месец септември Кеш Кредит ще награждава 200 късметлии, които са изтеглили кредит през съответната предходна седмица.

  • Кандидатствай за кредит през Facebook

    Вземи до 2000лв. през Facebook и се възползвай от най-бързото одобрение само за 6 минути. Бързо и удобно, пиши ни в Messenger през своя телефон или компютър.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам