Новини

Доведи приятел и вземи ПОДАРЪК от Кеш Кредит

Кеш Кредит ще те зарадва с нова изненада! Препоръчай услугите ни на свой близък или познат и се възползвай от страхотното ни предложение – 20 лв. бонус!

За всеки приятел, когото запознаеш с предимствата на Кеш Кредит и той се възползва от услугите ни, като усвои кредит от 200 до 2000 лв. или КЕШ НА ДЕН от 50 до 399 лв., ще получиш бонус директно по твоя IBAN или в наш офис!

И не забравяй – колкото повече, толкова повече! Няма ограничения за приятелите, които може да доведеш. Подаръците ни те очакват!

Разбери повече за кампанията във всеки офис на Кеш Кредит или на безплатния телефон 0800 200 88.

Виж пълните правила за участие в Програмата тук.


Новини
Още
 • Вземи своя Кеш Кредит от каса на Easy Pay

  Услугите на Кеш Кредит стават все по-функционални. Ако кандидатстваш за Кеш Кредит през Viber или Facebook Messenger и си одобрен, вече имаш възможност да усвоиш сумата и от най-удобната за теб каса на Easy Pay.

 • Black Friday с Кеш Кредит

  Онлайн винаги е по-лесно! А и по-печелившо! От 20 до 25 ноември, всички клиенти, кандидатствали през някой от онлайн каналите на компанията – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook – и усвоили кредита си по банков път, печелят 20 лв. подарък!

 • Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.

  Вземи 13-та заплата, като подарък от Кеш Кредит. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш талон за участие и да го оставиш в офис на Кеш Кредит. Отговори на въпроса „Какво искаш да си купиш за празниците?“

 • Подари си здравословен начин на живот

  Най-качественият и популярен спортен аксесоар на пазара в момента търси петима свои притежатели! Пет дигитални гривни за здравословен живот Xiaomi Mi Band 2, са наградата за петима клиенти на Кеш Кредит в новата ни кампания.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам