Екипът на Кеш Кредит отбеляза Международния ден на водата със здравословни инициативи

22 МАРТ 2018

Тъй като пълноценният начин на живот е изключително важен за постигане на личностно удовлетворение и успехи на работното място, решихме да отделим специално внимание на грижата за екипа с кампанията „Грижа за теб“. Програмата е насочена към подобряване на условията на труд и насърчаване на културата на здраве на всички служители в Кеш Кредит. 

Тя се стреми да предприеме активни стъпки за подобряване на здравето на служителите на Компанията, като ги ангажира в превантивни здравни дейности, физическа активност, здравословно хранене и уелнес програми.

Като част от кампанията днес честваме Международния ден на водата.

Посвещаваме инициативата на темата за добрата хидратация, тъй като за да оцелее нашето тяло, то има нужда от вода – най-важната съставка, която се грижи за регулацията на всичките функции в тялото ни. Всички наши служители получиха подарък стъклена бутилка за вода и имаха възможност да измерят нивото на хидратация в организма си. В допълнение подготвихме изненада за децата на служителите - книжка за водата, чрез която мъниците да достигнат до  тайните за уникалните способности на животворната течност.

Със здравословната програма „Грижа за теб“ Кеш Кредит за пореден път доказва, че  специалното  внимание към служителите винаги е на първо място за компанията.

Стани и ти част от нашия екип, като кандидатстваш за свободна позиция на сайта ни още сега!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.