Как българинът ще финансира почивката си това лято

7 ЮЛИ 2021

Всички се питаме дали с отшумяването на пандемията ще си възвърнем навиците да планираме лятната си почивка. Какъв бюджет ще отделим за нея и как ще я финансираме.
През 2020 год., много от нас не почиваха.  Ограниченията наложени заради пандемията оказаха тежко влияние върху сферата на туризма. Личните страхове и финансови бариери, допринесоха за това мнозина да я отложат.
 
Кеш Кредит направи проучване, за да установи нагласите и възможностите на българите през 2021 год. В проучването се включиха 2200 души, които споделиха плановете си.
Резултатите показаха, че хората започват да преодоляват притесненията си от пандемията. 
78% от анкетираните вече са резервирали или планират почивката си за лято 2021 год.
84% възнамеряват да почиват в България, като тенденцията е да се придържат към същия бюджет, който са предвидили за ваканция и преди пандемията – до 1500 лв. за домакинство. Тази сума ще отделят 90% от анкетираните и сега.
Преди COVID
89% са имали същия бюджет, което показва, че почти няма разлика във финансовите нагласи през миналата и тази година.
62% от анкетираните възнамеряват да изтеглят кредит, за да финансират почивката си, като 23% от тях признават, че финансите им не достигат, за да спестяват. 37% ще изтеглят заем, за да покрият част от ваканцията си, а близо 20% ще вземат кредит ако бъдат изкушени от ексклузивна оферта към екзотична дестинация. За 19% изтеглянето на кредит е единственият начин да си позволят да отидат на почивка поради липса на доходи.
Над 34% от анкетираните се доверяват на една и съща кредитна компания при нужда от средства, а едва 13% се консултират с приятели за препоръки.

Ето как Кеш Кредит отговаря на тези нужди през летните месеци на 2021 година.
Освен, че компанията е насреща по всяко време да помогне с финансиране до 5000 лева за заслужените почивки на клиентите си след този натоварен и обременяващ за много хора период, статира кампанията си „Подари си почивка, ние ще ти подарим пътуването“, компанията ще подари и на своите клиенти 10 почивки в България, 50 куфара за едно по-цветно пътуване, както и единствено в Кеш Кредит клиентите всеки месец имат шанса да спечелят като падърък цялата сума по кредита си …
…защото с Кеш Кредит винаги има НЕЩО ЗА ТЕБ!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.