Актуални новини и предложения

Кандидатствай онлайн и спечели почивка за двама

Мечтаеш за идеалната почивка, с която ще смаеш половинката си, а бюджетът ти ще остане недокоснат? Кеш Кредит отново сбъдва твоите желания! От 26 февруари до 10 март всеки клиент, кандидатствал през някой от онлайн каналите ни – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook, и усвоил кредит, участва в най-новата ни кампания, която ще осигури на трима късметлии уикенд за двама във Велико Търново, Копривщица или Панагюрище.

 

Кандидатствай онлайн за продуктите Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.) и Кеш на ден (от 100 до 399 лв.) и се възползвай от шанса да си сред щастливците, на които ще подарим почивка на една от вълшебните български дестинации през месец април. Печелившите ще бъдат изтеглени на 12 март.

 

Вземи смартфона, таблета или лаптопа си и избери коя от услугите на Кеш Кредит ще се отрази най-добре за теб, а ние ще се погрижим за незабравимия уикенд, който те очаква.

Вземи сега

Общите условия на кампанията можеш да намериш тук.


Новини
Още
 • Нова година, нов телефонПромо

  Казват, че годината се познава по началото ѝ. И да не сте спечелили от лотарията все още, имате огромен късмет – Кеш Кредит започва да раздава подаръци и ще продължава в същия дух през цялата 2019 г.!

 • Топла зима? С Кеш Кредит!Промо

  Колкото и да не ни се иска да го признаем, освен фойерверки и празнични късмети, Новата година носи със себе си големи сметки за парно и допълнителни разходи, останали от коледните празници.

 • Коледна пара́ и iPhone в ръка

  От 3 до 25 декември всеки, кандидатствал и усвоил кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има уникалната възможност да спечели чисто нов iPhone 7!

 • Тази Коледа всеки ЧЕТВЪРТИ получава ПОДАРЪК от Кеш Кредит

  Тази Коледа всички хубави неща започват с късметлийското число – 4. Кеш Кредит знае, че покрай суматохата на празниците, рядко ти остават пари и за твоите нужди. Ние искаме да ти дадем повече, за да остане „Нещо и за теб“.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам