Актуални новини и предложения

Кандидатствай онлайн и спечели почивка за двама

Мечтаеш за идеалната почивка, с която ще смаеш половинката си, а бюджетът ти ще остане недокоснат? Кеш Кредит отново сбъдва твоите желания! От 26 февруари до 10 март всеки клиент, кандидатствал през някой от онлайн каналите ни – www.cashcredit.bg, Viber или Facebook, и усвоил кредит, участва в най-новата ни кампания, която ще осигури на трима късметлии уикенд за двама във Велико Търново, Копривщица или Панагюрище.

 

Кандидатствай онлайн за продуктите Кредитна линия (от 200 до 2000 лв.) и Кеш на ден (от 100 до 399 лв.) и се възползвай от шанса да си сред щастливците, на които ще подарим почивка на една от вълшебните български дестинации през месец април. Печелившите ще бъдат изтеглени на 12 март.

 

Вземи смартфона, таблета или лаптопа си и избери коя от услугите на Кеш Кредит ще се отрази най-добре за теб, а ние ще се погрижим за незабравимия уикенд, който те очаква.

Вземи сега

Общите условия на кампанията можеш да намериш тук.


Новини
Още
  • Спечели, като връщаш с Cash Back!Промо

    Новата услугата Cash Back, което буквално означава „връщане на пари“ е част от дългосрочната стратегия на Кеш Кредит да изгради доверие в клиентите си, като отново в центъра поставя теб и твоите нужди.

  • Нещо за лятото и нещо за теб

    Слънце, почивка, време за приятели и семейство.. Кеш Кредит те насърчава да се замислиш за моментите, които предстоят!

  • КЕШ НА ДЕН е вече до 800 лв.!

    Кеш Кредит предлага месечен заем до 800 лв. чрез услугата си КЕШ НА ДЕН, само с 1% оскъпяване по усвоената сума!

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам